Anmeldelser / Serieanmeldelse

553 - 564 ud af 580
Serieanmeldelse
04. dec. 2016 | 10:28

Vikings – sæson 4, 2. del

Fortællingen om vikingekongen Ragnar bliver flottere for hver sæson, og vikinge-karakterernes udvikling er fascinerende at følge.

Serieanmeldelse
08. dec. 2017 | 14:44

Vikings – sæson 5

Med danske Alex Høgh Andersen i spidsen som galsindet vikingekrøbling fortsætter den dragende, rå og dunkle fortælling om vores voldsomme forfædre.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 14:17

Vilde vi­dun­der­li­ge Danmark

Niveauet er som nat og dag i de første to afsnit af DR’s forsøg på at skabe et storslået naturprogram om det danske dyreliv.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 14:12

Værelse 2806: Anklagen

Fransk dokumentarserie om magtfuld politikers ustraffede overgreb viser, at der trods #MeToo stadig er et opgør at tage med uvidenheden.

Serieanmeldelse
14. jan. 2021 | 18:31

Wan­da­Vi­sion

Første Marvel-serie på Disney+ byder i de første afsnit på masser af humor og et fascinerende sitcom-univers, der kan ende med at blive farligt for heksen.

Serieanmeldelse
05. mar. 2021 | 16:23

Wan­da­Vi­sion – hele sæsonen

Voldsomt rørende Marvel-serie viser, hvor langt mennesker vil strække sig for at undgå at se sorgen i øjnene.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Serieanmeldelse
16. okt. 2019 | 11:19

Watchmen

Opdateret serieudgave om de maskerede superhelte er fuld af visuelt guf, men det står svagt til med historien og persontegningen.

Serieanmeldelse
10. sep. 2020 | 10:56

We Are Who We Are

Instruktøren bag Call Me by Your Name har med sin første serie skabt en forførende, poetisk og aldeles uimodståelig fortælling om det forvirrede ungdomsliv.

Serieanmeldelse
13. apr. 2021 | 21:21

Welcome to Utmark

Kim Fupz Aakeson og Dagur Káris nordiske Twin Peaks-western rammer plet med begsort galgenhumor og skaber forventninger til en anden sæson med mere fortælling.

Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

© Filmmagasinet Ekko