Anmeldelser / Serieanmeldelse

61 - 72 ud af 557
Serieanmeldelse
29. jan. 2021 | 13:57

Ba­de­ho­tel­let – sæson 8

Krigens rædsler får ikke lov til at forpurre den danske sommeridyl i ny sæson af kostumedramaet.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 18:48

Fie

Fie Laursen. Syg pige, syg serie. Men dog værd at se for sin ubærlighed, indtil seriens skabere selv bliver fanget ind i borderliner-universets selvmodsigelser.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 17:29

Limetown

Sci-fi-serie baseret på en populær podcast om en uforklarlig tragedie er fyldt med brutalitet, spænding og mystik.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 12:17

Euphoria – særafsnit

Kontroversiel ungdomsserie smider den smarte attitude og bliver for alvor radikal, når Gud genoplives sammen med håbet.

Serieanmeldelse
22. jan. 2021 | 18:34

The First

Skaberen af House of Cards når slet ikke samme højder med fremtidsserie om en Mars-mission, der trods stort potentiale fremstår ordinær.

Serieanmeldelse
22. jan. 2021 | 15:27

It’s a Sin

Fest, sorg og oprør skaber skønt samspil i udtryksfuld hyldest til Londons farverige homomiljø under aids-krisen.

Serieanmeldelse
21. jan. 2021 | 17:00

GG Horsens – sæson 2

Anden sæson af den populære serie er stadig komplet uinteresseret i gaming, men står mere ved sin absurde natur.

Serieanmeldelse
20. jan. 2021 | 02:24

Flush

Med latrinære benspænd og et idealistisk programskrift om bæredygtighed forsøger ungdomsserie at få opmærksomhed, men det kniber med håndværket.

Serieanmeldelse
19. jan. 2021 | 19:29

Pretend It’s a City

Martin Scorsese giver det lesbiske ikon Fran Lebowitz frit løb til at levere begavede satiriske brokkerier i underholdende miniserie.

Serieanmeldelse
18. jan. 2021 | 00:12

Lupin

Forrygende fransk Netflix-serie om en gentleman-gavtyv er båret af social indignation og byder på tryllekunstnerens magi i stedet for mord i lange baner.

Serieanmeldelse
16. jan. 2021 | 20:30

History of Swear Words

Lærerig og morsom serie om bandeordenes historie svækkes af så politisk korrekte søforklaringer, at de indimellem bliver ukorrekte.

Serieanmeldelse
14. jan. 2021 | 18:31

Wan­da­Vi­sion

Første Marvel-serie på Disney+ byder i de første afsnit på masser af humor og et fascinerende sitcom-univers, der kan ende med at blive farligt for heksen.

© Filmmagasinet Ekko