Anmeldelser / Serieanmeldelse

61 - 72 ud af 253
Serieanmeldelse
13. apr. 2017 | 23:07

The Leftovers – sæson 3

Dommedagsserien om millioner af menneskers forsvinden holder mysteriet i livet til det sidste, men den er krystalklar i sin udstilling af religion som egoisme.

Serieanmeldelse
11. apr. 2017 | 15:46

Veni Vidi Vici

Endelig svensk-dansk kvalitetshumor, og Thomas Bo Larsen har aldrig været bedre i rollen som kunstfilminstruktøren, der bliver degraderet til porno.

Serieanmeldelse
05. apr. 2017 | 11:45

Legion

Skaberen af Fargo har med forrygende filmiske virkemidler lavet en humoristisk og skræmmende rejse ind i et sind med superkræfter.

Serieanmeldelse
31. mar. 2017 | 13:09

Feud

Serie om de aldrende divaer Bette Davis og Joan Crawford er et af de bedste portrætter af Hollywood, hvis guldalder var på tilbagetog i 1960’erne.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 19:37

Big Little Lies

Nicole Kidman, Laura Dern og Reese Witherspoon spiller stenrige husmødre i ny krimiserie, som blotlægger sprækkerne i den moderne kernefamilie.

Serieanmeldelse
16. feb. 2017 | 15:59

Fleabag

Den britiske pendant til Girls er lige så sjov og endnu mere hjerteskærende end sin amerikanske søsterserie.

Serieanmeldelse
08. feb. 2017 | 10:42

Girls – sæson 6, afsnit 1-3

I den sidste sæson af det skelsættende generationsportræt fortsætter Lena Dunham seriens rebelske stil og træder for alvor frem som en af tidens vigtigste stemmer.

Serieanmeldelse
13. jan. 2017 | 16:49

Én ulykke kommer sjældent alene

Lemony Snickets eventyr har aldrig set bedre ud end som tv-serie, og Neil Patrick Harris spiller sin bedste rolle nogensinde.

Serieanmeldelse
18. dec. 2016 | 15:22

Skam – sæson 3

Der er noget kikset over voksne mennesker, der falder i svime over fiktive teenagere. Men ser man bort fra massehysteriet, så løfter tredje sæson af Skam serien op til en vigtig ungdomshistorie.

Serieanmeldelse
07. dec. 2016 | 13:13

Fanget – en morder iblandt os

Islandsk krimi-thriller blander på formidabel vis den kolde natur med en drønspændende mordgåde, der ripper op i et lille lokalsamfund.

Serieanmeldelse
15. nov. 2016 | 07:06

Ash vs. Evil Dead – sæson 2

Sam Raimis splatterserie er tilbage for fulde gardiner, proppet med groteske dæmoner, sprøjtende blod og rappe replikker, der varmer om efterårshjertet.

Serieanmeldelse
13. nov. 2016 | 17:32

Atlanta

Flittige Donald Glover sammenfletter originalt sine interesser for hiphop, komik og mærkværdigheder i en serie, der leder efter det morsomme i ethvert synspunkt.

© Filmmagasinet Ekko