Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 253
Serieanmeldelse
01. nov. 2016 | 15:44

Skam – sæson 3, afsnit 1-4

Serien om hverdagslivet som gymnasieelev i Oslo har igen forvandlet en biperson til et helstøbt menneske og fortæller ved hjælp af popkultur en rørende kærlighedshistorie.

Serieanmeldelse
21. okt. 2016 | 18:18

The Young Pope – afsnit 1

Paolo Sorrentino forvandler med bjergtagende billeder og pompøs symbolik Vatikanet til en kampplads, hvor egen vilje er vigtigere end Guds.

Serieanmeldelse
21. okt. 2016 | 07:58

Black Mirror – sæson 3

Det er lige dele ubehageligt og underholdende, når satirisk sci-fi-antologiserie holder spejlet op for vores afhængighed af teknologi.

Serieanmeldelse
29. sep. 2016 | 09:21

Trans­par­ent – sæson 3

Ny sæson giver endnu et smukt indblik i de elskede karakterers fortvivlede hoveder, som overvejer alt fra kønsskifteoperationer til sadomasochisme for at finde glæden i livet.

Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

Serieanmeldelse
12. sep. 2016 | 15:43

High Main­ten­ance

Den fremragende webserie om en cyklende potdealer i New York er blevet til en sjov og sært rørende tv-serie.

Serieanmeldelse
12. sep. 2016 | 05:07

Better Things

Louis C.K. har sammen med Pamela Adlon skabt en ny, fremragende autofiktionsserie – denne gang om en enlig mor.

Serieanmeldelse
29. aug. 2016 | 17:29

Narcos – sæson 2

Netflix-serien om verdens største narkobaron hæver niveauet og hvirvler seerne ind i en ond og dybt fascinerende kokainkrig.

Serieanmeldelse
24. aug. 2016 | 14:15

American Crime Story – første sæson

Første sæson af antologi-tv-serie er et forrygende spændende og velspillet retssalsdrama om superstjernen O.J. Simpson og mordene, han måske begik.

Serieanmeldelse
04. aug. 2016 | 00:41

Difficult People – sæson 2

Det kræver spidsede ører og dyb viden om popkultur at følge med i Julie Klausner og Billy Eichners grumme turbokomik. Men belønningen er spandevis af grin.

Serieanmeldelse
27. juli 2016 | 18:45

BoJack Horseman – sæson 3

Atter imponerer den verdenskendte, men konstant deprimerede hest, og tv-serien maler det sjoveste og mest tankevækkende billede af Hollywood i mange år.

Serieanmeldelse
19. juli 2016 | 09:07

Stranger Things

Seriehyldest til 80’ernes gyser- og sci-fi-film stråler igennem med mesterlig suspense, som kun forstyrres af en overspillende Winona Ryder.

© Filmmagasinet Ekko