Anmeldelser / Serieanmeldelse

241 - 252 ud af 419
Serieanmeldelse
28. nov. 2017 | 15:22

Herrens veje

Med smukke billeder fra den kristne kulturarv giver DR’s dramaserie et spændende og kun til tider fortegnet indblik i moderne tro.

Serieanmeldelse
24. dec. 2017 | 17:07

Modus – sæson 2

Underholdningsværdien stiger i anden sæson af svensk krimiserie, der til gengæld må slække på troværdigheden og karaktertegningen.

Serieanmeldelse
21. feb. 2018 | 20:07

Homeland – sæson 7

Man bliver nervøs for, om spændingen kan forløses, men samtidskritikken får ny energi med skildringen af et nær-diktatorisk USA.

Serieanmeldelse
25. feb. 2018 | 22:38

Liberty – afsnit 1

Stærkt skuespil holder DR’s nye søndagsskude flydende, men iscenesættelsen er stresset, og der mangler et større perspektiv ud over europæisk bondeanger.

Serieanmeldelse
23. feb. 2018 | 12:14

Idioten

Livet i en børnehave bliver kampplads for en omgang grotesk voksenmobning. Mads Riisoms webserie er uforudsigelig og fuld af underholdende absurditeter.

Serieanmeldelse
11. mar. 2018 | 21:23

Liberty – afsnit 3

Bortset fra de indfødte kunne Tanzania i DR’s tv-serie lige så godt være et villakvarter på Amager med konebytning, sankthansbål, vejfest og sort arbejde.

Serieanmeldelse
29. mar. 2018 | 17:22

Barry

Bill Hader er omringet af underholdende karakterer i dybsindig tv-serie, hvor han stjæler billedet som morsom lejemorder med ar på sjælen.

Serieanmeldelse
06. apr. 2018 | 21:30

Drabet uden lig

Bliver drabssag uden lig pustet op til et justitsmord for spændingens skyld? Efter de første to afsnit lader Ekkos anmelder tvivlen komme TV 2’s true crime-serie til gode.

Serieanmeldelse
08. juni 2018 | 19:15

Killing Eve

Phoebe Waller-Bridges James Bond-pastiche har kvinder i hovedrollerne, men alvorlige problemer med troværdigheden. Kim Bodnia er dog en fantastisk superskurk.

Serieanmeldelse
12. juni 2018 | 14:28

Fauda – sæson 2

Alt er buldrende kaos for den israelske antiterror-enhed i Netflix-serie, hvis medrivende anden sæson er et nøk bedre end første.

Serieanmeldelse
09. aug. 2018 | 20:01

Dis­en­chant­ment

Matt Groenings Netflix-serie er ikke en ny The Simpsons, men den er sjov og eventyrlig underholdning om en fordrukken og feministisk prinsesse.

Serieanmeldelse
07. sep. 2018 | 21:20

BoJack Horseman – sæson 5

Netflix-seriens satire over Hollywoods hykleri er stadig spiddende effektiv, og femte sæson finder en relevant og modig #MeToo-vinkel på filmbyen.

© Filmmagasinet Ekko