Anmeldelser / Serieanmeldelse

253 - 264 ud af 560
Serieanmeldelse
28. nov. 2020 | 17:36

The Flight Attendant

Spænding og komik går hånd i hånd i mordmysterium, der emmer af kærlighed til 1960’ernes krimikomedier.

Serieanmeldelse
18. dec. 2020 | 18:37

Sløborn

Uhyggeligt fremsynet tysk-dansk virusserie er så tæt på verdens miserable tilstand netop nu, at man har svært ved at se den som underholdning.

Serieanmeldelse
25. dec. 2020 | 23:01

33

Børneopdragelse lægger en naturlig dæmper på Julie og Jespers lyst til at feste, men den går også ud over seriens humor.

Serieanmeldelse
28. dec. 2020 | 18:07

Outlier

Norsk serie vækker mindelser om Twin Peaks og Ondskabens øjne, når fremragende Hanne Mathisen Haga optrevler ondskaben i et nordnorsk lillebysamfund.

Serieanmeldelse
30. dec. 2020 | 10:21

Cobra Kai – sæson 3

Fortsættelsen af Karate Kid-universet farer vild i et nostalgi-trip. Ny sæson vægter gensyn med gamle karakterer over fremdrift.

Serieanmeldelse
16. jan. 2021 | 20:30

History of Swear Words

Lærerig og morsom serie om bandeordenes historie svækkes af så politisk korrekte søforklaringer, at de indimellem bliver ukorrekte.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 12:17

Euphoria – særafsnit

Kontroversiel ungdomsserie smider den smarte attitude og bliver for alvor radikal, når Gud genoplives sammen med håbet.

Serieanmeldelse
29. jan. 2021 | 13:57

Ba­de­ho­tel­let – sæson 8

Krigens rædsler får ikke lov til at forpurre den danske sommeridyl i ny sæson af kostumedramaet.

Serieanmeldelse
01. feb. 2021 | 15:30

Fo­ged­ret­ten

Jens Dahls webserie byder på et spændende univers og gode hovedroller, men det korte format har sine begrænsninger.

Serieanmeldelse
12. feb. 2021 | 18:12

Clarice

Videreførelse af Ondskabens øjne har ikke meget nyt at byde på, og det fascinerende omdrejningspunkt, Hannibal Lecter, glimrer ved sit fravær.

Serieanmeldelse
02. mar. 2021 | 08:27

Gen­er­a­tion

Lena Dunham-produceret serie om unges udforskning af seksualiteten er båret af humor, fyldt med karismatiske karakterer og et stærkt på bud det næste hit.

Serieanmeldelse
17. mar. 2021 | 16:37

Vi spiller spillet – realityen der formede dig

DR-dokumentarserie finder med rekonstruktioner af dramatiske øjeblikke i Paradise Hotel ind til det menneskelige i en forkætret genre.

© Filmmagasinet Ekko