Anmeldelser / Serieanmeldelse

553 - 564 ud af 665
Serieanmeldelse
30. jan. 2020 | 22:22

Little America

Otte charmerende fortællinger om immigranters møde med det forjættede land er fyldt med håb og rammer lige i hjertekulen.

Serieanmeldelse
02. feb. 2020 | 20:27

Når støvet har lagt sig, afsnit 1-3

Med iskold skildring af terror og hjertevarme menneskeportrætter undersøger DR’s nye dramaserie danskerne i frygtens tidsalder.

Serieanmeldelse
03. feb. 2020 | 10:20

My Brilliant Friend – sæson 2

Forfatteren Elena Ferrantes forhutlede Napoli vækkes til live i vellykket fortsættelse af det stemningsfulde drama om kvinders ret til at bestemme selv.

Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

Serieanmeldelse
21. feb. 2020 | 14:47

Familien Asbæk

DR-serie om Pilou Asbæks galleriejerfamilie er respektløs over for de medvirkende, der aldrig får lov til at vise sig som andet end selvtilfredse overklasseløg.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 17:13

Enten/Eller

Dansk politik møder Shakespeares Romeo og Julie i interessant ungdomsdrama om en forelskelse på tværs af det politiske spektrum.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 12:00

Hunters

Al Pacino jager nazister i 70’ernes Amerika i både morsom og grusom satireserie, der udstiller nationens hykleri i forhold til ondskaben.

Serieanmeldelse
25. feb. 2020 | 15:41

Noia

Frederikke Dahl Hansen er betagende, bidsk og slet ikke humorforladt i DR-serie, der tager en spiralbevægelse ned i en undergrund af techno og stoffer.

Serieanmeldelse
03. mar. 2020 | 00:46

Breeders

Britisk dramedy om en aggressiv far er et skræmmende studie i dårligt forældreskab.

Serieanmeldelse
08. mar. 2020 | 14:48

Westworld – sæson 3, afsnit 1-4

Den ambitiøse science fiction-serie går fra det filosofiske til det politiske i ny sæson, hvor hævngerrige robotter slår sig løs i den dystopiske verden.

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 10:36

Blodtur

Norsk Netflix-serie byder på underholdende gys, overnaturlige kræfter og syge plot-twist, når den udstiller menneskets værste sider.

Serieanmeldelse
13. mar. 2020 | 10:50

Cheer

Det er med lige dele smerte og enormt talent, at de unge cheerleaders i Netflix-serie kæmper for at være på toppen.

© Filmmagasinet Ekko