Anmeldelser / Serieanmeldelse

553 - 564 ud af 581
Serieanmeldelse
14. jan. 2021 | 18:31

Wan­da­Vi­sion

Første Marvel-serie på Disney+ byder i de første afsnit på masser af humor og et fascinerende sitcom-univers, der kan ende med at blive farligt for heksen.

Serieanmeldelse
16. jan. 2021 | 20:30

History of Swear Words

Lærerig og morsom serie om bandeordenes historie svækkes af så politisk korrekte søforklaringer, at de indimellem bliver ukorrekte.

Serieanmeldelse
19. jan. 2021 | 19:29

Pretend It’s a City

Martin Scorsese giver det lesbiske ikon Fran Lebowitz frit løb til at levere begavede satiriske brokkerier i underholdende miniserie.

Serieanmeldelse
22. jan. 2021 | 18:34

The First

Skaberen af House of Cards når slet ikke samme højder med fremtidsserie om en Mars-mission, der trods stort potentiale fremstår ordinær.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 12:17

Euphoria – særafsnit

Kontroversiel ungdomsserie smider den smarte attitude og bliver for alvor radikal, når Gud genoplives sammen med håbet.

Serieanmeldelse
01. feb. 2021 | 15:30

Fo­ged­ret­ten

Jens Dahls webserie byder på et spændende univers og gode hovedroller, men det korte format har sine begrænsninger.

Serieanmeldelse
10. feb. 2021 | 14:31

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

En mystisk forsvindingssag knopskyder i alle retninger i medrivende true crime-serie, hvor konspirationsteoretikerne får for meget ukritisk taletid.

Serieanmeldelse
11. feb. 2021 | 20:54

Seduced: Inside the NXIVM Cult

Det er i sig selv rigeligt rystende at høre offers beretning om sexkult, men serieskaberen kan ikke nære sig fra rørstrømske virkemidler og et virvar af vinkler.

Serieanmeldelse
12. feb. 2021 | 18:12

Clarice

Videreførelse af Ondskabens øjne har ikke meget nyt at byde på, og det fascinerende omdrejningspunkt, Hannibal Lecter, glimrer ved sit fravær.

Serieanmeldelse
16. feb. 2021 | 06:11

Ho­ved­mistænkt – Madeleine Mc­Cann-​sa­gen

Den danske afdeling af Discovery byder ikke på nye afsløringer, men samler brikkerne til et velfortalt og skræmmende portræt af den hovedmistænkte i vor tids store forsvindingssag.

Serieanmeldelse
18. feb. 2021 | 10:58

Love, Victor

Fortsættelse af populær homofilm serveres som morsom ungdomsserie krydret med en ung mands hemmelige begær.

Serieanmeldelse
20. feb. 2021 | 09:58

Tribes of Europa

Tysk sci-fi-serie fra Netflix skaber et dystopisk mareridt, men snubler over sine egne præmisser.

© Filmmagasinet Ekko