Anmeldelser / Serieanmeldelse

589 - 600 ud af 682
Serieanmeldelse
12. sep. 2020 | 16:40

In­ter­rog­a­tion

True crime-drama lader originalt seeren vælge rækkefølgen af afsnittene, hvor stærkt skuespil kompenserer for et ufuldendt  koncept.

Serieanmeldelse
18. sep. 2020 | 18:15

Ratched

Prequel til Gøgereden er en freudiansk leg, der får én til at føle sig tvangsindlagt til seriens fascinerende katalog over psykiatriske diagnoser.

Serieanmeldelse
25. sep. 2020 | 17:27

Ef­ter­forsk­nin­gen

Håndværket er førsteklasses i Tobias Lindholms serie om opklaringen af mordet på Kim Wall, men spørgsmålet er, om man kan retfærdiggøre underholdningen.

Serieanmeldelse
25. sep. 2020 | 16:45

Fargo – sæson 4

De første fire timers spillebrikker lufter fascinerende spørgsmål om loyalitet og diskrimination, men forhåbentlig stikker serien igen en kæp i hjulet på sig selv.

Serieanmeldelse
26. sep. 2020 | 10:42

Insecure – sæson 4

Issa Rae er blevet et ikon, som viser dybden i den amerikanske sjæl og gør op med de kasser, vi har for vane at putte hinanden i.

Serieanmeldelse
28. sep. 2020 | 05:17

Little Fires Every­where

Kontrasten i 1990’erne mellem den sorte og hvide kvinde er voldsom i serie, hvis emner er uhyggeligt aktuelle og får én til at tjekke egne privilegier.

Serieanmeldelse
05. okt. 2020 | 15:55

The Comey Rule

Den dramatiserede udgave af FBI-direktørs skærmydsler med Trump er medrivende og et interessant forsøg på at føje nye dybder til en politisk æra.

Serieanmeldelse
11. okt. 2020 | 21:02

Ulven kommer – afsnit 1-3

DR’s søndagsdrama om en teenagepiges voldsanklager mod sin stedfar byder på stærke skuespilpræstationer og et knugende ubehag.

Serieanmeldelse
22. okt. 2020 | 12:24

Par­ti­er­nes skjulte overgreb

TV 2-dokumentar om seksuelle overgreb i ungdomspartierne er rystende og må give genklang på Christiansborgs gange.

Serieanmeldelse
30. okt. 2020 | 15:05

The Man­dal­o­ri­an – sæson 2

Med intens action og befriende humor holder anden omgang med dusørjægeren og galaksens mest nuttede skabning det tårnhøje niveau.

Serieanmeldelse
03. nov. 2020 | 18:59

Dron­ning­gam­bit

Med et dybt charmerende persongalleri og fejende flot 1960’er-æstetik formår Netflix-serie at gøre skakfortælling til en af de bedste sportshistorier nogensinde.

Serieanmeldelse
04. nov. 2020 | 13:45

Gangs of London

Hæsblæsende, ultra-voldelig og skamløst underholdende fortælling om den kriminelle, engelske underverden sætter en ny standard for international serie-action.

© Filmmagasinet Ekko