Anmeldelser / Serieanmeldelse

589 - 600 ud af 611
Serieanmeldelse
19. feb. 2021 | 19:41

Solar Opposites

Rumvæsen-serie af manden bag Rick and Morty læner sig tæt op ad forgængeren, men finder sin egen stil som satirisk hyldest til menneskehedens mange særheder.

Serieanmeldelse
20. feb. 2021 | 09:58

Tribes of Europa

Tysk sci-fi-serie fra Netflix skaber et dystopisk mareridt, men snubler over sine egne præmisser.

Serieanmeldelse
23. feb. 2021 | 15:35

Bonding – sæson 2

Ny sæson af Netflix-serie om venskab og bondage er mere fokuseret på at undskylde første sæson end i at bygge videre på universet.

Serieanmeldelse
26. feb. 2021 | 17:56

Black Narcissus

Danskers serie-udgave af engelsk nonne-klassiker er et betagende og billedskønt drama om fornægtet lidenskab.

Serieanmeldelse
02. mar. 2021 | 08:27

Gen­er­a­tion

Lena Dunham-produceret serie om unges udforskning af seksualiteten er båret af humor, fyldt med karismatiske karakterer og et stærkt på bud det næste hit.

Serieanmeldelse
03. mar. 2021 | 20:41

The Vow

Hårrejsende dokumentarserie om amerikansk sexkult er mest effektiv, når den viser medlemmernes egne optagelser.

Serieanmeldelse
07. mar. 2021 | 00:00

Skamløs

Tre unge kvinder udlever og reflekterer over deres sexliv i medrivende DR3-dokumentarserie, der på befriende vis afliver den liderlige kvindes skam.

Serieanmeldelse
18. mar. 2021 | 17:23

The Falcon and the Winter Soldier

Race og identitet er i centrum, når to af Marvels mest loyale soldater omstiller sig til en verden uden en fjende i hæsblæsende actionserie.

Serieanmeldelse
22. mar. 2021 | 09:11

Two Weeks to Live

Miniserie med Game of Thrones-stjerne byder på humoristiske øjeblikke og charmerende karakterer, men har for tyndt et plot til for alvor at bide sig fast.

Serieanmeldelse
26. mar. 2021 | 09:21

The Ir­reg­u­lars

Der bliver fokuseret på ungdommen i uhyggelig og sjældent brugt indgangsvinkel til Sherlock Holmes-universet.

Serieanmeldelse
29. mar. 2021 | 12:28

Vaffel og Mochi

Børneserie med Michelle Obama og to tøjdukker på kulinarisk dannelsesrejse byder på læring, hjertevarme og en sympatisk morale.

Serieanmeldelse
09. apr. 2021 | 18:39

Ex­term­in­ate All the Brutes

Instruktøren bag I Am Not Your Negro har skabt sit magnum opus, der chokerer og trætter med billeder af den hvide mands folkemord.

© Filmmagasinet Ekko