Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 838
Serieanmeldelse
21. apr. 2024 | 06:32

Franklin

Dramaet om en af lederne af den amerikanske revolution er en perfekt historisk serie bortset fra Michael Douglas, som er fejlcastet i hovedrollen.

Serieanmeldelse
19. apr. 2024 | 09:31

Bullshit

Fortidens rockere menneskeliggøres uden at pille det monstrøse ud af dem i voldsomt ambitiøs serie, der lader hensynsløshed og sårbarhed bo side om side.

Serieanmeldelse
18. apr. 2024 | 15:12

The Jinx – Part Two

Den svære toer er ekstra hård for instruktør Andrew Jarecki, der mangler sin bizarre hovedperson Robert Durst.

Serieanmeldelse
15. apr. 2024 | 22:21

The Sym­path­izer

Park Chan-wook og Don McKellars spionageserie under Vietnam-krigen er en forførende og forvirrende fortælling om identitet og storpolitik.

Serieanmeldelse
11. apr. 2024 | 00:59

Orkestret – Sæson 2

Karaktererne står bomstille og udvikler sig alligevel i anden sæson af Mikkel Munch-Fals’ usædvanligt vellykkede serie, der byder på uventet satire over velfærdssamfundets falliterklæring.

Serieanmeldelse
04. apr. 2024 | 14:28

Sugar

Anmelderen advarer: Stop efter fem afsnit! En innovativ pastiche over privatdetektivens bitterromantiske verden ender som en katastrofal parodi.

Serieanmeldelse
02. apr. 2024 | 23:53

3 Body Problem

Skaberne af Game of Thrones har forvandlet noget, der lyder som en fysikrapport for viderekomne, til kulørt, vild og sjov science fiction-serie.

Serieanmeldelse
31. mar. 2024 | 19:06

Ripley

Æstetisk gennemført serie med kuldegysende Andrew Scott er et velkomment alternativ til den sommerferielækre filmatisering af Highsmiths thriller.

Serieanmeldelse
29. mar. 2024 | 08:42

Brønd­by­pi­ger­ne

DR-dokumentarserie om fodboldpigerne på Brøndbys ungdomshold giver en sjælden adgang til det benhårde elitemiljø og får rørende pigerne til at åbne sig.

Serieanmeldelse
28. mar. 2024 | 12:58

Ronja Rø­ver­dat­ter

Røverdatteren er blevet curlingbarn i serie, der rimer mere på Westeros og må få Astrid Lindgren til at vende sig i graven.

Serieanmeldelse
21. mar. 2024 | 10:24

The Gentlemen

Guy Ritchie er om nogen en forminstruktør, og Netflix-serie er en opvisning i alt det, der får fans til at knuselske den britiske Tarantino.

Serieanmeldelse
10. mar. 2024 | 20:15

Mary & George

Pikant kostumedrama reklamerer med slibrige sexscener og sjove replikker, men serien overtrumfer det tabloide takket være sin rørende omsorg for personerne.

© Filmmagasinet Ekko