Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 395
Serieanmeldelse
04. maj 2019 | 12:49

Gentleman Jack

Det simple landsbyliv vendes på hovedet, når en sælsom kvinde drager hjem og skaber ravage i hylemorsomt periodedrama.

Serieanmeldelse
30. apr. 2019 | 20:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 3

Tredje afsnit er en magtdemonstration med imponerende kampscener og en twist, der viser, at serieskaberne stadig skødesløst kan gå imod seernes forventninger.

Serieanmeldelse
22. apr. 2019 | 19:15

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 2

Der er masser af ulmende konflikter og mere plads til befriende humor. Afsnit 2 i sidste sæson holder et forrygende tempo uden at miste nuancerne.

Serieanmeldelse
17. apr. 2019 | 20:49

Se­xankla­ger­ne mod R. Kelly

Kvalmefremkaldende tv-dokumentar om overgrebsanklagerne mod R’n’B-stjernen R. Kelly leverer et overbevisende argument for ikke at adskille kunsten og kunstneren.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 10:47

The Twilight Zone

Med Jordan Peele ved roret balancerer opdateringen af den skelsættende tv-serie The Twilight Zone perfekt mellem nostalgi og fornyelse.

Serieanmeldelse
07. apr. 2019 | 15:39

Killing Eve – sæson 2

Der er en forfriskende og fornyende galskab i serien om en kvindelig seriemorder, som i modsætning til de forstenede forgængere er i sine følelsers vold.

Serieanmeldelse
04. apr. 2019 | 16:46

Fosse/Verdon

Medrivende og kritisk portræt af instruktørgeniet Bob Fosse, der ville være blevet fældet af #MeToo-bevægelsen, hvis han havde levet i dag.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 23:17

Our Planet

Forundringen over naturens vidundere er intakt, når David Attenborough viser, hvad vi er på vej til at miste, hvis vi ikke sadler om.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 08:27

Veep – sæson 7

De politiske eder flyver om ørerne fra første sekund af sidste sæson. Selina Meyer går ud med et brag i den sjoveste og mest ærlige serie om amerikansk politik netop nu.

Serieanmeldelse
28. mar. 2019 | 00:13

31

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag tager tidsånden på kornet og gør med humor tilværelsen som 31-årig til en sand fornøjelse.

Serieanmeldelse
25. mar. 2019 | 09:32

What We Do in the Shadows

Serie om et bofællesskab for vampyrer lever fuldt op til spillefilmen med sin urkomiske blanding af galgenhumor, ugudelig absurditet og akavet komik.

Serieanmeldelse
10. mar. 2019 | 20:56

Bedrag – sæson 3

Med en forrygende tredje sæson er Bedrag den bedste danske krimiserie i meget lang tid. Vi har fået det visuelle og poesien tilbage igen.

© Filmmagasinet Ekko