Anmeldelser / Serieanmeldelse

529 - 540 ud af 580
Serieanmeldelse
09. maj 2020 | 17:19

Too Hot to Handle

Reality-serie med lækre singler er perfekt timet til corona-tider, men det er umuligt at engagere sig i det falske afholdenhedseksperiment.

Serieanmeldelse
17. maj 2020 | 21:00

Græn­seland

DR’s dramadokumentar har folkelig kant og lovligt meget nationalfølelse i historien om den blodige konflikt mellem Danmark og Tyskland.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 09:51

Space Force

Trods bumlende start har Netflix’ arbejdskomedie med Steve Carell og John Malkovich potentialet til at blive the next big thing.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 16:27

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Dokumentarserie om mangemillionæren, der udnyttede sin magt til utallige sexovergreb, er fyldt med frustrerende anklager og tvivlsomme insinuationer.

Serieanmeldelse
28. maj 2020 | 13:40

Rita – sæson 5

Sidste sæson af populær komedieserie virker altmodisch i sin opbygning, men den herligt bramfrie titelperson holder stadig.

Serieanmeldelse
08. juni 2020 | 10:38

Rick and Morty – sæson 4, del 2

En overlegen sæsonafslutning fuldender tidens mest kreative animationsserie i et endegyldigt opgør med hovedpersonens status som forbillede for destruktive mænd.

Serieanmeldelse
09. juni 2020 | 12:19

Love Life

Romantisk komedieserie om den lange vej til livets store kærlighed er sød, sjov og hurtigt glemt ligesom hovedpersonens mange stævnemøder.

Serieanmeldelse
11. juni 2020 | 07:28

Ramy – sæson 2

Anden sæson af den humoristiske serie om tilværelsen som ung muslim i USA er blevet særligt væsentlig efter den seneste tids antiracistiske demonstrationer.

Serieanmeldelse
25. juli 2020 | 17:37

Cursed

Netflix’ fantasy-serie stjæler lystigt med arme og ben fra genrens hovedværker, men samler inspirationen på dristig og underholdende maner.

Serieanmeldelse
07. aug. 2020 | 18:39

Lovecraft Country

Overnaturlig horrorserie om 1950’erne leverer skræk på flere niveauer og sønderlemmende kritik af en racisme, som er højaktuel i USA.

Serieanmeldelse
07. aug. 2020 | 19:55

P-Valley

Eminent underholdende dramaserie om sorte strippere i Mississippi oser af sex set med et kvindeligt blik og byder samtidig på kras samfundskritik.

Serieanmeldelse
31. aug. 2020 | 21:19

Am­bas­sa­dø­ren

Galgenhumoristisk satire om dansk karrierepolitiker minder om amerikanske Veep, men snubler i situationskomikken.

© Filmmagasinet Ekko