Anmeldelser / Serieanmeldelse

553 - 564 ud af 574
Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Serieanmeldelse
16. okt. 2019 | 11:19

Watchmen

Opdateret serieudgave om de maskerede superhelte er fuld af visuelt guf, men det står svagt til med historien og persontegningen.

Serieanmeldelse
10. sep. 2020 | 10:56

We Are Who We Are

Instruktøren bag Call Me by Your Name har med sin første serie skabt en forførende, poetisk og aldeles uimodståelig fortælling om det forvirrede ungdomsliv.

Serieanmeldelse
13. apr. 2021 | 21:21

Welcome to Utmark

Kim Fupz Aakeson og Dagur Káris nordiske Twin Peaks-western rammer plet med begsort galgenhumor og skaber forventninger til en anden sæson med mere fortælling.

Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 14:23

Westworld – sæson 3

HBO’s filosofiske sci-fi-thriller er ikke altid nem at forstå, men den sublime filmstil og friske genreleg bærer fortællingen.

Serieanmeldelse
08. mar. 2020 | 14:48

Westworld – sæson 3, afsnit 1-4

Den ambitiøse science fiction-serie går fra det filosofiske til det politiske i ny sæson, hvor hævngerrige robotter slår sig løs i den dystopiske verden.

Serieanmeldelse
04. aug. 2017 | 13:26

Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Camp Firewood-klikens tiårs-jubilæum er underholdende genreleg, men den oprindeligt geniale vanvidshumor fortaber sig i forcerede fjollerier.

Serieanmeldelse
25. mar. 2019 | 09:32

What We Do in the Shadows

Serie om et bofællesskab for vampyrer lever fuldt op til spillefilmen med sin urkomiske blanding af galgenhumor, ugudelig absurditet og akavet komik.

Serieanmeldelse
21. apr. 2020 | 05:45

What We Do in the Shadows – sæson 2

Man dræber ikke en vampyrserie med hvidløg, men med magelighed. Der er dog stadig dødbidergrin at hente i den skæve HBO-serie.

Serieanmeldelse
17. juli 2018 | 12:20

Who Is America?

Den engelske provokatør Sacha Baron Cohen fanger idioter i deres eget garn i sammenstykket komedieserie, hvor kun nogle af stykkerne er sjove.

© Filmmagasinet Ekko