Anmeldelser / Serieanmeldelse

805 - 816 ud af 819
Serieanmeldelse
08. juni 2021 | 19:25

Loki

Med Tom Hiddleston i charmerende og dramatisk topform er den nyeste Marvel-serie en veloplagt blanding af humor og eksistentielt drama.

Serieanmeldelse
05. juli 2021 | 16:34

Dating for letøvede

Ekko Shortlist-talentet Holger Karberg & Co. rammer plet med DR3-serie om det moderne helvede: dating!

Serieanmeldelse
11. aug. 2021 | 15:20

Klemt

Eva Jins triste og akavede tv-vært kommer på urkomiske eskapader, men karakterens kompleksitet kanaliseres ikke ud i historien.

Serieanmeldelse
11. aug. 2021 | 01:19

Naomi Osaka

Et almindeligt, sårbart menneske træder frem i atypisk sportsdokumentar om en af de største stjerner på tennishimlen.

Serieanmeldelse
24. aug. 2021 | 07:42

Bok­sed­reng fra Blokken

DR-serie om drengeliv i Vollsmose går lige i hjertekulen, så længe den indfanger autentiske øjeblikke og viser boksningens socialiserende effekt.

Serieanmeldelse
31. aug. 2021 | 15:30

Forhøret – sæson 2

En sørgende mor psykoanalyserer sig igennem Københavns korrupte underverden i Nordic Noir-serie, hvor Trine Dyrholms ekspressive skuespil ikke kommer til sin ret.

Serieanmeldelse
24. sep. 2021 | 06:24

Ka­stanje­man­den

Søren Sveistrup har med Netflix i ryggen overført sin roman til en af de bedste dansktalende krimiserier i meget lang tid – original, uforudsigelig og knaldspændende.

Serieanmeldelse
30. sep. 2021 | 20:09

Gift ved første blik – sæson 7

Når vi ser disse menneskers problemer og deres grinagtige forsøg på at løse dem, ser vi egentlig på os selv.

Serieanmeldelse
20. okt. 2021 | 16:50

The North Water

Britisk hvalfangerdrama, der bør give danske Roland Møller et internationalt gennembrud, er politisk skarp og menneskeligt uhyggelig.

Serieanmeldelse
27. okt. 2021 | 11:28

Vores sidste sommer

Venskab og jalousi udforskes af Ekko Shortlist-instruktør i længselsfuldt trekantsdrama på DR.

Serieanmeldelse
29. okt. 2021 | 09:25

Fan­tom­for­hold

Dansk serie er lige så desillusioneret som kærestesorgen, men bliver løftet af en livgivende, tør humor.

Serieanmeldelse
10. nov. 2021 | 07:36

Kamikaze

HBO’s danske satsning er en fryd for øjet, men seriens forkælede hovedperson er svær at holde af.

© Filmmagasinet Ekko