Anmeldelser / Streaminganmeldelse

25 - 36 ud af 84
Streaminganmeldelse
08. okt. 2016 | 14:25

Den 13. for­fat­nings­æn­dring

Netflix-dokumentar viser, hvordan det amerikanske fængselssystem er bygget op, og overbeviser seeren om, at der stadig findes slaver i USA.

Streaminganmeldelse
15. juli 2020 | 08:58

Showbiz Kids

Modig HBO-dokumentar sætter fokus på et stort tabu i film- og tv-branchen – børnearbejde – og viser med skræmmende eksempler, hvad det betyder at få frataget sin barndom.

Streaminganmeldelse
24. juni 2020 | 16:00

Eu­ro­vi­sion Song Contest: The Story of Fire Saga

Will Ferrell er urkomisk i hyldest til Melodi Grand Prix’ svulstige sceneshow i musikalsk komedie, der ligesom sangkonkurrencen naturligvis er for meget af det gode.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 23:11

Circus of Books

Bøsseporno, homoseksuel kulturhistorie og en aparte familiekrønike går op i en højere enhed i medrivende dokumentar om en anderledes boghandel i Los Angeles.

Streaminganmeldelse
04. maj 2020 | 01:18

Vivarium

Vanvittig science fiction-satire over forældreskabet og forstadslivet vækker ubehag og giver samtidig stof til eftertanke.

Streaminganmeldelse
27. apr. 2020 | 23:43

Aren’t You Happy

Tysk film fuld af nøgenhed og nonsens balancerer mellem fri fabuleren og studentikos selvforelskelse, men vinder på charmen.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2020 | 17:09

Kill Chain: The Cyber War on America’s Election

HBO-dokumentar gør os klogere på cyberkrigsførelse og giver et skræmmebillede af, hvad der kan ske med præsidentvalget i 2020.

Streaminganmeldelse
03. nov. 2019 | 08:59

El Camino: A Breaking Bad Movie

Filmafslutningen på moderne kultserie tilfører ikke universet noget nyt, men skaber dirrende drama for en af tv-historiens mest tragiske helte.

Streaminganmeldelse
17. okt. 2019 | 09:26

Dolemite Is My Name

Eddie Murphy er sjov, rørende og sprudler af energi i Netflix-biopic om blaxploitation-komiker, der har inspireret en hel generation.

Streaminganmeldelse
18. juni 2019 | 16:22

Ice on Fire

Klimadokumentar produceret og indtalt af Leonardo DiCaprio er en ordentlig opsang om at få den grønne omstilling op i gear.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2019 | 20:23

Native Son

Kunstneren Rashid Johnson slipper overraskende godt fra i sin instruktørdebut at filmatisere en romanklassiker om racespændinger i USA.

Streaminganmeldelse
02. feb. 2019 | 17:11

Velvet Buzzsaw

Et hold af Hollywoods fineste skuespillere giver den gas i satirisk gyser om kunst, der myrder kunstkendere.

© Filmmagasinet Ekko