Anmeldelser / Streaminganmeldelse

49 - 60 ud af 63
Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

Streaminganmeldelse
27. mar. 2019 | 13:53

Unsane

Steven Soderberghs iPhone-gyser starter som en film om tvangsforestillinger og ender som et overgrebsdrama, men viser først og fremmest instruktøren som en legesyg håndværker.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2019 | 11:19

The Eyes of Orson Welles

Selv i et middelmådigt portræt, der som sit scoop viser efterladte tegninger og skitser, brænder Orson Welles’ stærke vision igennem.

Streaminganmeldelse
18. dec. 2018 | 21:42

Bird Box

Susanne Bier har ikke meget at arbejde med i postapokalyptisk sci-fi-drama, der byder på drypvis spænding, men er for pæn i skildringen af Jordens undergang.

Streaminganmeldelse
05. feb. 2018 | 10:37

The Clover­fi­eld Paradox

Astronauter løser Jordens problemer, men pludselig er planeten pist borte. Tredje film af Cloverfield-serien er en forvirrende blanding af gys og morskab.

Streaminganmeldelse
20. okt. 2017 | 09:40

Long Shot

Netflix-dokumentaren Long Shot oversælger sin historie, der bygger på et opsigtsvækkende sammentræf mellem en mordsag og HBO-serien Curb Your Enthusiasm.

Streaminganmeldelse
30. jan. 2017 | 10:08

iBoy

En teenager får superkræfter via sin mobiltelefon, men det er desværre ikke så gakket, som det lyder.

Streaminganmeldelse
23. jan. 2017 | 22:58

Beware the Slen­der­man

True crime-dokumentar kulegraver mysteriet om to tolvårige, der påvirket af et fantasivæsen nedslagter en veninde. Men hovedpersonerne mangler.

Streaminganmeldelse
30. sep. 2016 | 11:02

Amanda Knox

Danskproduceret true crime-dokumentar om spektakulær mordsag i Italien savner serieformatets plads til at udfolde den komplekse sag.

Streaminganmeldelse
03. juni 2019 | 09:32

I familie

Dansk nobudget-drama om en ung kvindes moderopgør har gode intentioner, men ville have gjort sig bedre som en kortfilm.

Streaminganmeldelse
15. jan. 2019 | 20:47

Polar

Ikke engang en veloplagt Mads Mikkelsen kan redde Netflix-film, som i konflikt med sig selv vakler mellem drengerøvshumor og seriøst drama.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2017 | 13:13

Bright

Orker og elverfolk i nutidens Los Angeles lyder interessant, men kedelige kostumer og et tyndt plot holder eventyrligheden ude af Netflix’ fantasyfilm.

© Filmmagasinet Ekko