Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 93
Streaminganmeldelse
27. sep. 2020 | 17:11

The Social Dilemma

Med nogle af de ansvarlige som kilder viser amerikansk dokumentar, hvordan de sociale medier har bevæget sig fra utopien om nærhed og et nyt fællesskab til en skræmmende dystopi.

Streaminganmeldelse
28. aug. 2020 | 19:50

I’m Thinking of Ending Things

Den originale filmskaber Charlie Kaufman er efter fem år tilbage med en umiskendeligt kringlet og sorthumoristisk fortælling om menneskets psyke.

Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 15:33

The Man­dal­o­ri­an

Jon Favreaus rumwestern er et fermt dyk ned i George Lucas’ spraglede univers – en desperat underverden, hvor filmenes klokkeklare opdeling i god og ond bliver grumset.

Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 18:24

Togo

Autentisk historie om slædehunden Togo, der i 1925 var med til at hente antiserum til epidemitruede børn, er medrivende, brandaktuel og overmåde smukt fotograferet.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2019 | 22:48

Abducted in Plain Sight

Netflix-dokumentar er en utroligt præcis skildring af et pædofilt rovdyrs angrebsmetoder og altomfattende manipulation.

Streaminganmeldelse
07. juli 2020 | 17:21

Greyhound

Tom Hanks’ flådedrama fra Anden Verdenskrig underholder med effektiv action, men personskildringen holder ikke vand.

Streaminganmeldelse
10. juni 2020 | 20:33

The Trip to Greece

Den morsomme filmserie om to både skamløse og skamfulde britiske skuespillere på roadtrip slutter overrumplende og efterlader en ægte tåre på anmelderens kind.

Streaminganmeldelse
30. mar. 2020 | 10:23

The Platform

Spansk Netflix-film går hårdt i kødet på kapitalismens sociale hierarki, men volden er tam, og samfundskritikken kører i tomgang.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2020 | 13:39

Into the Deep

Grum dokumentar kommer helt tæt på ubådsmorderen Peter Madsens storhedsvanvid og personlighedskult med en intensitet, der sætter dybe spor.

Streaminganmeldelse
03. apr. 2020 | 15:42

The Hunt

Der er bombastisk fornøjelse i kontroversielt og blodigt satiredrama, der under overfladen desværre ikke har noget intelligent at sige.

Streaminganmeldelse
16. apr. 2020 | 10:12

Bad Education

Hugh Jackman leverer karrierens bedste præstation i autentisk og elegant satirisk historie om en populær skoleleder, der begår underslæb i millionklassen.

Streaminganmeldelse
27. mar. 2020 | 15:36

Bloodshot

Imponerende computereffekter og gode øjeblikke gør Vin Diesel-actiondrama til en underholdende, men forglemmelig oplevelse.

© Filmmagasinet Ekko