Anmeldelser / Streaminganmeldelse

13 - 24 ud af 56
Streaminganmeldelse
21. nov. 2016 | 10:09

Marathon: The Patriots Day Bombing

Dybfølt dokumentar følger byen Boston og dens indbyggeres helingsproces efter terrorangrebet.

Streaminganmeldelse
08. nov. 2016 | 06:46

The Witness

Drabet på Kitty Genovese har i mere end 50 år været et nationalt traume i USA, som Puk Grastens aktuelle 37 kredser om. Men ny dokumentar afslører, at traumet er baseret på fejlagtige oplysninger.

Streaminganmeldelse
08. okt. 2016 | 14:25

Den 13. for­fat­nings­æn­dring

Netflix-dokumentar viser, hvordan det amerikanske fængselssystem er bygget op, og overbeviser seeren om, at der stadig findes slaver i USA.

Streaminganmeldelse
18. juni 2019 | 16:22

Ice on Fire

Klimadokumentar produceret og indtalt af Leonardo DiCaprio er en ordentlig opsang om at få den grønne omstilling op i gear.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2019 | 20:23

Native Son

Kunstneren Rashid Johnson slipper overraskende godt fra i sin instruktørdebut at filmatisere en romanklassiker om racespændinger i USA.

Streaminganmeldelse
02. feb. 2019 | 17:11

Velvet Buzzsaw

Et hold af Hollywoods fineste skuespillere giver den gas i satirisk gyser om kunst, der myrder kunstkendere.

Streaminganmeldelse
11. jan. 2019 | 11:43

Brexit: The Uncivil War

Benedict Cumberbatch er i hopla i drama, der fortæller den fascinerende historie om Brexit, som har efterladt Storbritannien i kaos.

Streaminganmeldelse
27. dec. 2018 | 13:26

Hal

Portrætfilm graver en af New Hollywood-generationens mest skæve instruktører, Hal Ashby, frem af glemslen og giver én lyst til at se eller gense mesterværker som Harold og Maude og Velkommen, Mr. Chance.

Streaminganmeldelse
16. nov. 2018 | 01:33

Journey’s End

Det er stærk kost, når britisk drama med imponerende realisme skildrer en gruppe soldater i en skyttegrav under Første Verdenskrig.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2018 | 01:11

22 July

Paul Greengrass’ film om massakren på Utøya er bedst, når den nøgternt viser morderen, og værst, når den forsøger at hylde ofrene og det norske folk.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2018 | 07:49

Hold the Dark

Jeremy Saulnier skildrer i Netflix-film med chokerende twists den lammende angst og snublende død, som må være essensen af at være i krig eller i et land med mange skydevåben.

Streaminganmeldelse
17. juli 2018 | 16:22

Becoming Bond

Det er ukritisk, men rørende og underholdende, når George Lazenby fortæller røverhistorier om, hvordan han pludselig fik rollen som Agent 007.

© Filmmagasinet Ekko