Anmeldelser / Streaminganmeldelse

37 - 48 ud af 93
Streaminganmeldelse
03. okt. 2018 | 07:49

Hold the Dark

Jeremy Saulnier skildrer i Netflix-film med chokerende twists den lammende angst og snublende død, som må være essensen af at være i krig eller i et land med mange skydevåben.

Streaminganmeldelse
09. sep. 2020 | 18:59

Hvorfor sulter jeg?

Dokumentarserie på DR3 om unge Alinas anoreksi mangler et overordnet budskab, men byder på stærke scener med sin tvivlrådige hovedperson.

Streaminganmeldelse
24. feb. 2017 | 17:50

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Ny Netflix-film vender depression til en humoristisk skildring af hævn og voldsspiraler, der får pulsen op hos publikum.

Streaminganmeldelse
03. juni 2019 | 09:32

I familie

Dansk nobudget-drama om en ung kvindes moderopgør har gode intentioner, men ville have gjort sig bedre som en kortfilm.

Streaminganmeldelse
30. jan. 2017 | 10:08

iBoy

En teenager får superkræfter via sin mobiltelefon, men det er desværre ikke så gakket, som det lyder.

Streaminganmeldelse
18. juni 2019 | 16:22

Ice on Fire

Klimadokumentar produceret og indtalt af Leonardo DiCaprio er en ordentlig opsang om at få den grønne omstilling op i gear.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2020 | 13:39

Into the Deep

Grum dokumentar kommer helt tæt på ubådsmorderen Peter Madsens storhedsvanvid og personlighedskult med en intensitet, der sætter dybe spor.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2016 | 02:07

Into the Inferno

Werner Herzog sætter igen fokus på det lille menneske i den store natur i dokumentar, der byder på grandiose billeder af jordoverfladens mytiske sprækker.

Streaminganmeldelse
28. aug. 2020 | 19:50

I’m Thinking of Ending Things

Den originale filmskaber Charlie Kaufman er efter fem år tilbage med en umiskendeligt kringlet og sorthumoristisk fortælling om menneskets psyke.

Streaminganmeldelse
24. sep. 2018 | 22:29

Jane Fonda in Five Acts

HBO-dokumentar er en dragende og kompleks fortælling om skuespilleren Jane Fonda, der i et langt liv er blevet defineret af mænd, før hun endelig har fundet sig selv.

Streaminganmeldelse
16. nov. 2018 | 01:33

Journey’s End

Det er stærk kost, når britisk drama med imponerende realisme skildrer en gruppe soldater i en skyttegrav under Første Verdenskrig.

© Filmmagasinet Ekko