Anmeldelser / Tv-anmeldelse

13 - 24 ud af 177
Tv-anmeldelse
26. aug. 2014 | 12:18

Banken – New normal

DR2’s nye satireserie foregår i banksektoren, men er sjovest, når den bare er absurd. Debutanten Morten Jørgensen brillerer i rollen som sociopatisk chef. Premiere på DR2 torsdag.

Tv-anmeldelse
16. okt. 2014 | 23:02

Bankerot

Efterårets anden nye serie på DR1 byder på spøjse karakterer i en fornøjelig, kriminel underverden. Forholdet mellem en ordblind far og en stum søn sørger for dramatisk tyngde.

Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 19:44

Beasts of No Nation

Cary Joji Fukunaga har lavet en brutal skildring af børnesoldater, der kan ses på Netlix. De grumme og grandiose billeder havde virket endnu stærkere på det store lærred.

Tv-anmeldelse
28. feb. 2016 | 20:58

Bedrag – sæson 1

Lidt lang i spyttet, men mundvandet blev til sidst samlet til en sort og blodig spytklart i en fremragende serie, der formåede at blotlægge finansiel kriminalitet.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2016 | 21:00

Bedrag – sæson 1, afsnit 1 og 2

Per Fly holder mange bolde i luften, men man føler sig i de bedste hænder i DR’s dramaserie om økonomisk kriminalitet. Thomas Bo Larsen har sin stærkeste rolle i lang tid.

Tv-anmeldelse
25. sep. 2016 | 21:12

Bedrag – sæson 2

Bedrag er med sin poetiske og meget danske socialrealisme stadigvæk et rimeligt originalt ridt i en skamredet krimi-tv-genre.

Tv-anmeldelse
27. feb. 2016 | 11:34

Bedre skilt end aldrig

Hella Joofs komedieserie om den lykkelige skilsmisse er bedst, når den giver efter for moderkroppens liderlighed. Heldigvis er der masser af onani.

Tv-anmeldelse
28. mar. 2014 | 09:58

Believe

En ugidelig, øretæveindbydende hovedperson og et papirtyndt plot gør Alfonso Cuaróns tv-serie Believe om en pige med telekinetiske kræfter til årets store serie-skuffelse.

Tv-anmeldelse
18. okt. 2017 | 12:46

Bertelsen på Shikoku 88

Mikael Bertelsen har tørret det ironiske rævesmil af. Med oprigtig mine trækker han forrygende fortællinger om buddhisme og Snoop Dogg ud af tilfældige pilgrimsmøder.

Tv-anmeldelse
06. dec. 2017 | 19:45

Be­sæt­tel­sens danske film­kon­ger

Der lægges op til et kæmpe medløberdrama, men to DRK-programmer om nazi-venlige filmbosser skyder gråspurve med kanoner og er fyldt med fejl.

Tv-anmeldelse
16. feb. 2016 | 09:49

Better Call Saul – sæson 2

Spin-off-seriens udfordring er at løsrive sig fra sin geniale forgænger, Breaking Bad, men dens styrke er sidehistorierne med det skæve persongalleri.

Tv-anmeldelse
20. maj 2015 | 11:25

Between

Ny miniserie fra Netflix er en gemen kalkule af overnaturlige hændelser i et apokalyptisk univers tilsat hashtags, #ForDetErDetDeUngeVilHave.

© Filmmagasinet Ekko