Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 186
Tv-anmeldelse
24. maj 2020 | 09:27

Mod, sved, tårer

TV 2-dokumentar om en akrobatisk ungdomsuddannelse fortjener cadeau for at fremhæve alternative rollemodeller, men mangler en dybere interesse i de medvirkende.

Tv-anmeldelse
20. maj 2020 | 14:39

Sa­ta­n­kul­ten på Anholt & Den danske satankult

Duellen mellem to film om afdækningen af satanisme i Anholts ørken ender uafgjort. Ekkos anmelder anbefaler en aftens dobbeltprogram i den okkulte mystiks tegn.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 16:55

Kampen om det tunge vand

Norske NRK hæver barren for ”Nordic Noir” med Kampen om det tunge vand, som er et storslået drama i verdensklasse og kun kan komme for langsomt på danske tv-skærme.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2019 | 11:39

Øen – en ny be­gyn­del­se

Originaler er der ikke mange af i DR’s konkurrenceløse udgave af Robinson Ekspeditionen, der byder på en forstokket alfahan, feminisme og otte timers tidsfordriv.

Tv-anmeldelse
10. mar. 2014 | 20:28

True Detective – sæson 1

True Detective er en af de mest originale, mystiske og dragende krimi-serier siden Twin Peaks.

Tv-anmeldelse
30. nov. 2014 | 21:45

1864: afsnit 1-8

Ole Bornedal tabte slaget. Efter en lovende start blev det mere og mere tydeligt, at dér, hvor Bornedal selv synes kvaliteten ligger, svigter serien allermest.

Tv-anmeldelse
01. dec. 2015 | 01:34

Broen III

Broen III har i to måneder holdt seerne for nar med falsk spænding, et forvrøvlet krimiplot og et lige så rodet privatplot.

Tv-anmeldelse
07. mar. 2016 | 09:58

Modus: Det stille vidne

Forfatterne bag Rejseholdet – Peter Thorsboe og Mai Brostrøm – rammer ved siden af med klichéfyldt, svensk krimiserie, der er kvælende politisk korrekt.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2017 | 15:16

Historien om Danmark – sæson 2

DR’s omdiskuterede serie om Danmarkshistorien forener oplysning og underholdning, så det er en ren fryd for os hjemme i stuerne.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2017 | 22:57

Den klassiske musikquiz

Skægge quiz-elementer og den klassiske musiks dekadente univers forenes eminent, når nørder og en syleskarp satiriker gætter løs med imponerende præcision.

Tv-anmeldelse
25. okt. 2017 | 01:13

Gina Jac­queline – en su­gar­da­ters for­tæl­ling

”Den, der dør med flest minder og har været nøgen længst tid, har vundet!” griner Gina Jacqueline i DR3-serie om sugardating. Har hun det?

Tv-anmeldelse
23. dec. 2014 | 01:10

Tids­rej­sen: afsnit 1-24

Den er både nisse-løs og religionskritisk, men DR’s Tidsrejsen er også den bedste julekalender i mange år.

© Filmmagasinet Ekko