Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 178
Tv-anmeldelse
10. mar. 2014 | 20:28

True Detective – sæson 1

True Detective er en af de mest originale, mystiske og dragende krimi-serier siden Twin Peaks.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 16:55

Kampen om det tunge vand

Norske NRK hæver barren for ”Nordic Noir” med Kampen om det tunge vand, som er et storslået drama i verdensklasse og kun kan komme for langsomt på danske tv-skærme.

Tv-anmeldelse
01. dec. 2015 | 01:34

Broen III

Broen III har i to måneder holdt seerne for nar med falsk spænding, et forvrøvlet krimiplot og et lige så rodet privatplot.

Tv-anmeldelse
14. juli 2019 | 19:06

For­svin­dings­num­me­ret & Kap­ta­j­nens skygge

I ånden fra Jørgen Leths cykelfilmklassikere har Daniel Dencik skabt to poetiske film om Matti Breschel og Christopher Juul-Jensen, der vises på hviledagene i årets Tour de France.

Tv-anmeldelse
08. maj 2014 | 17:26

Gomorrah

HBO’s gangsterdrama fra Napolis blodplettede gader er uhyggelig realistisk. Man får lyst til at blive fanget i den italienske godfathers spændingsmættede net.

Tv-anmeldelse
10. juni 2014 | 11:22

Orange is the New Black – sæson 2

Netflix-serien om dagligdagen i et kvindefængsel har mistet sin uskyld og byder på mere drama og mindre komik i anden sæson.

Tv-anmeldelse
19. mar. 2015 | 09:37

Bloodline

Familiehemmelighederne serveres ikke på et sølvfad i Netflix-serien. De siver op gennem gulvbrædderne med velspillet uforudsigelighed.

Tv-anmeldelse
11. juni 2015 | 17:06

Orange Is the New Black – sæson 3

Orange er ikke længere det nye sort, men Netflix’ flagskib om et pikant kvindefængsel sejler lydefrit videre med regnbuefarvede bannere.

Tv-anmeldelse
07. mar. 2016 | 09:58

Modus: Det stille vidne

Forfatterne bag Rejseholdet – Peter Thorsboe og Mai Brostrøm – rammer ved siden af med klichéfyldt, svensk krimiserie, der er kvælende politisk korrekt.

Tv-anmeldelse
23. sep. 2012 | 23:15

For­bry­del­sen III

Søren Sveistrup viser igen, at han er Danmarks bedste designer af senmoderne, ”kriminel” fjernsynsdramatik.

Tv-anmeldelse
15. apr. 2014 | 20:07

Fargo

Første afsnit af Fargo giver løfter om en serie lige så morbid, mørk og uimodståelig som Coen-brødrenes mesterlige forlæg.

Tv-anmeldelse
23. dec. 2014 | 01:10

Tids­rej­sen: afsnit 1-24

Den er både nisse-løs og religionskritisk, men DR’s Tidsrejsen er også den bedste julekalender i mange år.

© Filmmagasinet Ekko