Anmeldelser / Tv-anmeldelse

157 - 168 ud af 187
Tv-anmeldelse
21. feb. 2016 | 14:26

Love – sæson 1

Judd Apatows nye komediesatsning på Netflix er et elskværdigt bekendtskab, der smukt smyger sig uden om fjogede indie-skabeloner.

Tv-anmeldelse
27. feb. 2016 | 20:02

Hænderne mere end fulde

Opdatering af 90’er-hyggelig sitcom er en tåbelig idé, der for fans af den gamle serie må føles som at se nogen forgribe sig på et familiemedlem.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2016 | 01:06

Hap and Leonard

Krimiserie har fascinerende sydstatsstemning og god skuespillerkemi, men lader ikke til at vide, hvilken helhed de gode dele skal udgøre.

Tv-anmeldelse
04. mar. 2016 | 20:57

Min oldefars historier

Venlig og velmenende miniserie til de yngste seere appellerer mere til forældrenes dårlige computerskærmsamvittighed.

Tv-anmeldelse
04. mar. 2016 | 10:00

FETTER

En komedieserie om Frederik Fetterlein med reality-stjernen selv i hovedrollen er ikke helt så håbløs, som det lyder.

Tv-anmeldelse
13. mar. 2016 | 11:53

Flaked

Solbeskinnet Netflix-serie fra Los Angeles er charmerende afslappet, men kan ikke beslutte sig for, om den vil være sjov eller alvorlig.

Tv-anmeldelse
22. mar. 2016 | 20:22

Downton Abbey – sæson 6

Sidste sæson af Downton Abbey er en rosenrød omgang, men med så mange elskede personer ville andet faktisk også være ubærligt.

Tv-anmeldelse
13. apr. 2016 | 13:46

Dice

Den falmede kultkomiker Andrew Dice Clay lægger hjertet og nosserne på blokken i selvbiografisk serie, der savner lidt til hjernen.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2016 | 07:57

Nat­por­ti­e­ren – afsnit 1 og 2

Susanne Bier debuterer som international tv-instruktør med en spionserie, der er mere lækker end dyb.

Tv-anmeldelse
25. apr. 2016 | 14:45

Silicon Valley – sæson 3

Herligt profane spydigheder går hånd i hånd med løsthumoristiske mærkværdigheder i den digitale tidsalders skarpeste komedieserie.

Tv-anmeldelse
04. maj 2016 | 10:11

Veep – sæson 5

Emmy-vinderen Veep er den ubestridte mester i politisk satire, og femte sæson fortsætter i overlegen stil og tårnhøjt tempo.

Tv-anmeldelse
25. maj 2016 | 19:13

All the Way

For anden gang på et år skildrer instruktør Jay Roach og skuespiller Bryan Cranston en anspændt periode. Her handler det om en præsident, der bruger begge udgaver af n-ordet.

© Filmmagasinet Ekko