Anmeldelser / Tv-anmeldelse

37 - 48 ud af 176
Tv-anmeldelse
18. mar. 2013 | 19:33

Krigskampag­nen

Boris Bertrams dokumentar går med livrem og seler, men gør det lysende og chokerende klart, at ingen er blevet stillet til ansvar for Irak-krigens løgne.

Tv-anmeldelse
24. feb. 2014 | 17:01

House of Cards – sæson 2

Sæson to af Netflix-serien House of Cards er en potent og veldrejet politisk thriller, der løftes af Kevin Spacey og Robin Wrights skuespil, men den lever ikke op til hypen.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2014 | 21:02

Ar­vin­ger­ne – sæson 1

Arvingerne hutlede sig igennem de sidste par afsnit, men undervejs bød sæson 1 på familiedrama og skuespil af ypperste karat.

Tv-anmeldelse
10. juni 2014 | 11:22

Orange is the New Black – sæson 2

Netflix-serien om dagligdagen i et kvindefængsel har mistet sin uskyld og byder på mere drama og mindre komik i anden sæson.

Tv-anmeldelse
30. juni 2014 | 18:40

Comedians in Cars Getting Coffee – sæson 4

Jerry Seinfeld er suveræn som kaffedrikkende talkshowvært i fjerde sæson af sin egen webbaserede serie. Han ser de små, irrationelle ting, vi går rundt og gør.

Tv-anmeldelse
04. juli 2014 | 19:52

Penny Dreadful – første sæson

Eva Green, Timothy Dalton og Josh Hartnett kæmper mod alverdens overnaturlige væsener i en ny serie, der alt for ofte forklarer det mystiske ihjel.

Tv-anmeldelse
08. aug. 2014 | 14:43

The Knick – sæson 1

Steven Soderberghs bud på en lægeserie er intens og dramatisk underholdning med Clive Owen i sit livs hovedrolle.

Tv-anmeldelse
16. okt. 2014 | 23:02

Bankerot

Efterårets anden nye serie på DR1 byder på spøjse karakterer i en fornøjelig, kriminel underverden. Forholdet mellem en ordblind far og en stum søn sørger for dramatisk tyngde.

Tv-anmeldelse
30. nov. 2014 | 21:45

1864: afsnit 1-8

Ole Bornedal tabte slaget. Efter en lovende start blev det mere og mere tydeligt, at dér, hvor Bornedal selv synes kvaliteten ligger, svigter serien allermest.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2015 | 20:57

Ar­vin­ger­ne sæson 2

Boet er gjort op, men kaosset går stadig i arv i Grønnegård-familien. I anden sæson af DR-serien spreder det sig til manuskriptet, som dog realiseres og spilles til perfektion.

Tv-anmeldelse
13. jan. 2015 | 00:11

Girls – sæson 4

HBO og Lena Dunham står klar med fjerde sæson af successerien Girls, der trods spændende forandringer og genial dialog lader karaktererne træde vande i deres usympatiske personligheder.

Tv-anmeldelse
22. feb. 2015 | 21:13

Mord uden grænser

”Good cop”, ”sexy cop” og ”feminist cop” infiltrerer Europa i DR’s krimiserie med skyhøje ambitioner. Indtil videre kan ingen af dem konkurrere med Sarah Lund.

© Filmmagasinet Ekko