Anmeldelser / Tv-anmeldelse

37 - 48 ud af 220
Tv-anmeldelse
28. nov. 2015 | 01:00

Ver­sailles

Frankrigs dyreste tv-serie nogensinde har en fascinerende hovedperson i Solkongen og kunne godt have brugt noget af hans barokke vanvid.

Tv-anmeldelse
04. juli 2014 | 19:52

Penny Dreadful – første sæson

Eva Green, Timothy Dalton og Josh Hartnett kæmper mod alverdens overnaturlige væsener i en ny serie, der alt for ofte forklarer det mystiske ihjel.

Tv-anmeldelse
25. juli 2015 | 12:50

What Happened, Miss Simone?

Et gribende trekantsdrama mellem mor, far og datter er bare et af højdepunkterne i et komplekst portræt af Nina Simone og hendes kamp for sig selv og de sorte.

Tv-anmeldelse
28. nov. 2015 | 01:00

Ver­sailles

Frankrigs dyreste tv-serie nogensinde har en fascinerende hovedperson i Solkongen og kunne godt have brugt noget af hans barokke vanvid.

Tv-anmeldelse
05. mar. 2015 | 20:22

Babylon

Danny Boyles satiriske politiserie er ved at kløjs i sine ambitioner, men med Londons overvågningsapparat som kamerahold kan den udvikle sig til noget interessant.

Tv-anmeldelse
01. dec. 2015 | 01:34

Broen III

Broen III har i to måneder holdt seerne for nar med falsk spænding, et forvrøvlet krimiplot og et lige så rodet privatplot.

Tv-anmeldelse
22. mar. 2016 | 20:22

Downton Abbey – sæson 6

Sidste sæson af Downton Abbey er en rosenrød omgang, men med så mange elskede personer ville andet faktisk også være ubærligt.

Tv-anmeldelse
06. mar. 2015 | 12:46

Un­break­able Kimmy Schmidt

Ny serie af folkene bag 30 Rock får høj komik ud af sammenstødet mellem religiøs fanatisme og moderne forbrugskultur.

Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 19:44

Beasts of No Nation

Cary Joji Fukunaga har lavet en brutal skildring af børnesoldater, der kan ses på Netlix. De grumme og grandiose billeder havde virket endnu stærkere på det store lærred.

Tv-anmeldelse
22. feb. 2015 | 21:13

Mord uden grænser

”Good cop”, ”sexy cop” og ”feminist cop” infiltrerer Europa i DR’s krimiserie med skyhøje ambitioner. Indtil videre kan ingen af dem konkurrere med Sarah Lund.

Tv-anmeldelse
10. feb. 2015 | 14:31

12 Monkeys

Terry Gilliams sci-fi-klassiker er blevet til begsort serie-suspense, der står på skuldrene af sine forgængere, men samtidig finder sin egen bane på tidsrejsen.

Tv-anmeldelse
24. feb. 2014 | 17:01

House of Cards – sæson 2

Sæson to af Netflix-serien House of Cards er en potent og veldrejet politisk thriller, der løftes af Kevin Spacey og Robin Wrights skuespil, men den lever ikke op til hypen.

© Filmmagasinet Ekko