Anmeldelser / Tv-anmeldelse

37 - 48 ud af 177
Tv-anmeldelse
28. mar. 2014 | 09:58

Believe

En ugidelig, øretæveindbydende hovedperson og et papirtyndt plot gør Alfonso Cuaróns tv-serie Believe om en pige med telekinetiske kræfter til årets store serie-skuffelse.

Tv-anmeldelse
04. apr. 2014 | 13:52

Silicon Valley

Bag Silicon Valleys fernis af platheder gemmer sig en velskrevet og sjov komedieserie om it-nørder og -røvhuller.

Tv-anmeldelse
08. maj 2014 | 17:26

Gomorrah

HBO’s gangsterdrama fra Napolis blodplettede gader er uhyggelig realistisk. Man får lyst til at blive fanget i den italienske godfathers spændingsmættede net.

Tv-anmeldelse
24. juni 2014 | 18:12

Halt and Catch Fire

AMC’s flagskib efter Breaking Bad og Mad Men starter lovende. Igen handler det om hemmelighedsfulde mænd, der går efter at realisere sig selv, denne gang i noget så overraskende dramatisk som IT-verdenen.

Tv-anmeldelse
26. aug. 2014 | 12:18

Banken – New normal

DR2’s nye satireserie foregår i banksektoren, men er sjovest, når den bare er absurd. Debutanten Morten Jørgensen brillerer i rollen som sociopatisk chef. Premiere på DR2 torsdag.

Tv-anmeldelse
30. nov. 2014 | 21:45

1864: afsnit 1-8

Ole Bornedal tabte slaget. Efter en lovende start blev det mere og mere tydeligt, at dér, hvor Bornedal selv synes kvaliteten ligger, svigter serien allermest.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2015 | 20:57

Ar­vin­ger­ne sæson 2

Boet er gjort op, men kaosset går stadig i arv i Grønnegård-familien. I anden sæson af DR-serien spreder det sig til manuskriptet, som dog realiseres og spilles til perfektion.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 13:17

Looking sæson 2

Anden sæson af HBO-serien om de tre unge homoseksuelle fyre er endnu bedre end den første.

Tv-anmeldelse
10. feb. 2015 | 14:31

12 Monkeys

Terry Gilliams sci-fi-klassiker er blevet til begsort serie-suspense, der står på skuldrene af sine forgængere, men samtidig finder sin egen bane på tidsrejsen.

Tv-anmeldelse
06. mar. 2015 | 12:46

Un­break­able Kimmy Schmidt

Ny serie af folkene bag 30 Rock får høj komik ud af sammenstødet mellem religiøs fanatisme og moderne forbrugskultur.

Tv-anmeldelse
12. apr. 2015 | 23:46

Game of Thrones – sæson 5

Ventetiden er ovre, og hele verdens foretrukne fantasy-sæbeopera vender stærkt tilbage med morderiske intriger. De første fire episoder holder niveauet.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 16:51

Grace and Frankie

Jane Fonda og Lily Tomlin forenes som aparte slyngveninder, hvis mænd gifter sig med hinanden. Hyggelig Netflix-komedieserie lider af desperat angst for ikke at fremkalde grin.

© Filmmagasinet Ekko