Anmeldelser / Tv-anmeldelse

97 - 108 ud af 187
Tv-anmeldelse
21. feb. 2016 | 18:50

To­geth­er­ness – sæson 2

Duplass-brødrenes uortodokse dramedy-serie om det svære samliv svælger måske nok i selvmedlidenhed, men viser også glimt af genialitet.

Tv-anmeldelse
23. feb. 2016 | 08:40

Løgn eller chikane i Mariager

DR-dokumentar afklæder kvinde i sagen om påstået kristen chikane af homoseksuelle, men overser bjælken i sit eget medieøje.

Tv-anmeldelse
03. mar. 2016 | 15:22

House of Cards – sæson 4

Stolen begynder for alvor at vakle under Frank Underwood, og det giver nyt liv til serien om hensynsløsheden på magtens tinder.

Tv-anmeldelse
05. mar. 2016 | 18:51

The X-Files – sæson 10

Kultserien havde stået sig bedre med et rigtigt reboot, hvor handlingen pegede fremad i stedet for tilbage. Chris Carters hang til mytologi trækker serien i den forkerte retning.

Tv-anmeldelse
13. mar. 2016 | 11:53

Flaked

Solbeskinnet Netflix-serie fra Los Angeles er charmerende afslappet, men kan ikke beslutte sig for, om den vil være sjov eller alvorlig.

Tv-anmeldelse
15. mar. 2016 | 12:30

Un­der­ground

Forfriskende moderne periodedrama om slaveflugt er underholdende melodramatisk såvel som voldsomt realistisk.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2016 | 10:19

Daredevil – sæson 2

Marvel og Netflix rammer igen plet. Første halvdel af sæsonen er tv-kunst, der med nye personer sætter spørgsmålstegn ved den blinde superhelts selvtægt.

Tv-anmeldelse
04. apr. 2016 | 10:35

The Path

Med godt skuespil og kontemplativ mystik kommer ny serie om en religiøs bevægelse langsomt, men fascinerende fra land.

Tv-anmeldelse
07. apr. 2016 | 11:36

The Girl­friend Ex­per­i­ence

Dragende tv-udgave af Steven Soderberghs film er vedkommende sexet, men også langt mere dybsindig og gennemført end forlægget.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2016 | 07:57

Nat­por­ti­e­ren – afsnit 1 og 2

Susanne Bier debuterer som international tv-instruktør med en spionserie, der er mere lækker end dyb.

Tv-anmeldelse
09. maj 2016 | 15:37

Marseille

Netflix’ første serie på fransk ønsker brændende at være House of Cards på europæisk, men Depardieus borgmester er for blid og serien for tandløs efter amerikansk standard.

Tv-anmeldelse
26. maj 2016 | 11:56

Roots

Den nye udgave af 70’er-serien Roots er et barskt, men vigtigt og vidtfavnende portræt af slavernes historie i USA igennem hundrede år.

© Filmmagasinet Ekko