Anmeldelser / Tv-anmeldelse

37 - 48 ud af 174
Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 10:48

Krigerne fra Nord

Dokumentar om dansk-somaliske unge, der drager i hellig krig, er et afgørende humant og politisk portræt af verdens mest dæmoniserede mennesker.

Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 20:56

1864: afsnit 1-2

”Du er en dead man walking, Ole Bornedal!” skriver Carsten Jensen og kalder 1864 en velrettet knytnæve, som efterlader højrefløjen med en brækket næse.

Tv-anmeldelse
03. dec. 2014 | 22:35

Tids­rej­sen: afsnit 1-3

Kaspar Munk drager nytte af sin erfaring med unge skuespillere i DR’s julekalender, der tager svære emner op og ikke taler ned til hverken børn eller voksne.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2015 | 11:50

The Returned

Amerikansk genindspilning af den mesterlige franske serie Les Revenants kan ikke genskabe den fængslende, urovækkende stemning.

Tv-anmeldelse
19. mar. 2015 | 09:37

Bloodline

Familiehemmelighederne serveres ikke på et sølvfad i Netflix-serien. De siver op gennem gulvbrædderne med velspillet uforudsigelighed.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 16:51

Grace and Frankie

Jane Fonda og Lily Tomlin forenes som aparte slyngveninder, hvis mænd gifter sig med hinanden. Hyggelig Netflix-komedieserie lider af desperat angst for ikke at fremkalde grin.

Tv-anmeldelse
02. juni 2015 | 09:39

Pervert Park

Dansk dokumentar giver unik indsigt i de sexsyges sind og amerikanernes behandling af sexforbrydere. Offer-attituden er gemt langt væk.

Tv-anmeldelse
21. juni 2015 | 15:51

The Brink

HBO’s nye komedieserie The Brink med Jack Black og Tim Robbins parodierer amerikansk udenrigspolitik, men finder aldrig det sjove punkt mellem drama og satire.

Tv-anmeldelse
22. aug. 2015 | 12:49

Show Me a Hero

Manden bag The Wire har kastet sig over endnu en kriseramt by og skabt et stemningsmættet tidsbillede. Men titlens helt dukker aldrig op.

Tv-anmeldelse
27. sep. 2015 | 20:50

Broen III: afsnit 1-2

Tredje sæson lægger desperat vildspor ud til endnu en omgang Broen, men der er for lidt til at holde liv i serien, der burde være stoppet, mens legen var god.

Tv-anmeldelse
10. nov. 2015 | 02:11

Flesh and Bone

Ballet-miniserie vil være dyb som Black Swan og kinky som Showgirls, men den er bare lidt for smart.

Tv-anmeldelse
02. dec. 2015 | 08:57

Into the Badlands

Amerikansk kung fu-serie er fyldt med knoglebrækkende kampscener, men dialogen er opstyltet og karaktertegningen flad.

© Filmmagasinet Ekko