Anmeldelser / Tv-anmeldelse

37 - 48 ud af 176
Tv-anmeldelse
07. mar. 2017 | 17:04

Sekten der stjal børn

Pirrende og grufuld dokumentar om en åndelig sekt, kidnappede børn og LSD-forsøg misser oplagt chance for at skabe autentisk uhygge.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2017 | 08:48

Historien om Danmark

DR’s fremragende Danmarkshistorie er fortalt i et tempo, hvor alle kan være med, og har samtidig modet til at være en politisk samtidskommentar.

Tv-anmeldelse
13. juni 2017 | 15:04

Helvede på jord – Syriens fald og Isis’ fremmarch

En tålmodig og kronologisk gennemgang af den syriske borgerkrig og Islamisk Stats rædselsregime er den røde tråd i vellykket dokumentar.

Tv-anmeldelse
11. juli 2017 | 08:34

Onkel Rejes sørø­vers­how II

Vil man lege med en børnelokker i et børneprogram, skal man have humor. Og det har DR’s gale legeonkel, som er et herligt modstykke til de moraliserende voksne.

Tv-anmeldelse
28. maj 2018 | 04:54

Rudi er bange

Det er længe siden, at man har set så modigt tv. Skuespilleren Rudi Køhnke, der vandt Ekko Shortlist Awards 2016, bryder tabu og lukker seerne ind i sin angstfyldte verden.

Tv-anmeldelse
05. juli 2018 | 09:43

Minder fra Palæstina

Engageret dansk dokumentar om et museum i en flygtningelejr i Beirut vækker interessen for Palæstinas rige kulturhistorie, som er i fare for at gå i glemmebogen.

Tv-anmeldelse
29. okt. 2018 | 09:47

Gina Jaqueline – midt i en drøm

Dokumentarfilmen om sugardateren Gina Jaqueline mangler den betagende ærlighed, som den populære DR3-serie havde til overflod.

Tv-anmeldelse
13. mar. 2014 | 14:02

From Dusk Till Dawn

Robert Rodriguez’ Netflix-vampyrserie starter uden særlig meget bid – men byder på et godt gensyn med Don Johnson.

Tv-anmeldelse
04. apr. 2014 | 13:52

Silicon Valley

Bag Silicon Valleys fernis af platheder gemmer sig en velskrevet og sjov komedieserie om it-nørder og -røvhuller.

Tv-anmeldelse
28. apr. 2014 | 16:17

Heartless

Heartless låner ublu fra tidens hotte overnaturlige tv-serier som Hemlock Grove, men giver samtidig sit eget bud på nye monstre. Det er banalt, underholdende og stærkt vellykket.

Tv-anmeldelse
08. maj 2014 | 17:26

Gomorrah

HBO’s gangsterdrama fra Napolis blodplettede gader er uhyggelig realistisk. Man får lyst til at blive fanget i den italienske godfathers spændingsmættede net.

Tv-anmeldelse
10. juni 2014 | 11:22

Orange is the New Black – sæson 2

Netflix-serien om dagligdagen i et kvindefængsel har mistet sin uskyld og byder på mere drama og mindre komik i anden sæson.

© Filmmagasinet Ekko