Anmeldelser / Tv-anmeldelse

37 - 48 ud af 178
Tv-anmeldelse
25. okt. 2017 | 01:13

Gina Jac­queline – en su­gar­da­ters for­tæl­ling

”Den, der dør med flest minder og har været nøgen længst tid, har vundet!” griner Gina Jacqueline i DR3-serie om sugardating. Har hun det?

Tv-anmeldelse
28. maj 2018 | 04:54

Rudi er bange

Det er længe siden, at man har set så modigt tv. Skuespilleren Rudi Køhnke, der vandt Ekko Shortlist Awards 2016, bryder tabu og lukker seerne ind i sin angstfyldte verden.

Tv-anmeldelse
23. sep. 2012 | 23:15

For­bry­del­sen III

Søren Sveistrup viser igen, at han er Danmarks bedste designer af senmoderne, ”kriminel” fjernsynsdramatik.

Tv-anmeldelse
23. nov. 2012 | 08:00

Tyveriet af Afrika

Der er indignation fra væg til væg, når Christoffer Guldbrandsen køligt fremlægger en hårrejsende, forudsigelig trist og aktuel historie om vestlig udbytning af Afrika.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2013 | 19:33

Krigskampag­nen

Boris Bertrams dokumentar går med livrem og seler, men gør det lysende og chokerende klart, at ingen er blevet stillet til ansvar for Irak-krigens løgne.

Tv-anmeldelse
08. jan. 2014 | 00:28

True Detective

HBO’s nye store satsning er især fascinerende i kraft af Woody Harrelson og Matthew McConaugheys sammenbidte strømere, der konfronteres med et satanisk mord.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2014 | 21:02

Ar­vin­ger­ne – sæson 1

Arvingerne hutlede sig igennem de sidste par afsnit, men undervejs bød sæson 1 på familiedrama og skuespil af ypperste karat.

Tv-anmeldelse
05. apr. 2014 | 19:11

Game of Thrones sæson 4

Nye ansigter fastholder interessen i fjerde sæson, hvor en sexglad prins nok skal sætte fornøjeligt rav i den. Men hvem skal man holde med i kampen om tronen?

Tv-anmeldelse
10. juni 2014 | 11:22

Orange is the New Black – sæson 2

Netflix-serien om dagligdagen i et kvindefængsel har mistet sin uskyld og byder på mere drama og mindre komik i anden sæson.

Tv-anmeldelse
18. juni 2014 | 11:54

Game of Thrones – hele sæson 4

Magtspillet når forløsende højder i fjerde sæson, som gjorde fantasy-serien til den mest sete i HBO’s historie, og hvor Nikolaj Coster-Waldau forargede hele verden med en voldtægtsscene.

Tv-anmeldelse
24. juni 2014 | 18:12

Halt and Catch Fire

AMC’s flagskib efter Breaking Bad og Mad Men starter lovende. Igen handler det om hemmelighedsfulde mænd, der går efter at realisere sig selv, denne gang i noget så overraskende dramatisk som IT-verdenen.

Tv-anmeldelse
04. juli 2014 | 19:52

Penny Dreadful – første sæson

Eva Green, Timothy Dalton og Josh Hartnett kæmper mod alverdens overnaturlige væsener i en ny serie, der alt for ofte forklarer det mystiske ihjel.

© Filmmagasinet Ekko