Anmeldelser / Tv-anmeldelse

61 - 72 ud af 177
Tv-anmeldelse
10. nov. 2015 | 02:11

Flesh and Bone

Ballet-miniserie vil være dyb som Black Swan og kinky som Showgirls, men den er bare lidt for smart.

Tv-anmeldelse
28. nov. 2015 | 01:00

Ver­sailles

Frankrigs dyreste tv-serie nogensinde har en fascinerende hovedperson i Solkongen og kunne godt have brugt noget af hans barokke vanvid.

Tv-anmeldelse
03. dec. 2015 | 20:19

A Very Murray Christmas

Sofia Coppolas hyldest til jule-varieté-shows er hygge-nostalgi, der glider bedst ned med en omgang stærk gløgg.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2016 | 21:00

Bedrag – sæson 1, afsnit 1 og 2

Per Fly holder mange bolde i luften, men man føler sig i de bedste hænder i DR’s dramaserie om økonomisk kriminalitet. Thomas Bo Larsen har sin stærkeste rolle i lang tid.

Tv-anmeldelse
11. jan. 2016 | 02:00

Making a Murderer

Oprørende Netflix-dokumentar om et formodet justitsmord viser, at enhver ikke er uskyldig i Guds eget land, indtil det modsatte er bevist.

Tv-anmeldelse
04. feb. 2016 | 16:57

Animals

Sorthumoristisk animationskomedie giver morsom stemme til New Yorks sexfikserede og eksistensplagede dyr.

Tv-anmeldelse
09. feb. 2016 | 09:45

Candy Film – da bør­ne­por­no var lovlig

Velresearchet dokumentarserie om børneporno leder indimellem tankerne hen på film om kz-lejrene, hvor folk intet kan huske.

Tv-anmeldelse
11. feb. 2016 | 15:10

Til døden os skiller

Den rørende dokumentarserie Til døden os skiller er et nærgående portræt af fem ældre mennesker, der står over for svære beslutninger.

Tv-anmeldelse
21. feb. 2016 | 11:29

Girls – sæson 5

Lena Dunhams pigerer blevet mere ansvarsfulde og mindre irriterende. Men den sjove satire er desværre hældt ud med badevandet.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2016 | 01:06

Hap and Leonard

Krimiserie har fascinerende sydstatsstemning og god skuespillerkemi, men lader ikke til at vide, hvilken helhed de gode dele skal udgøre.

Tv-anmeldelse
05. mar. 2016 | 18:51

The X-Files – sæson 10

Kultserien havde stået sig bedre med et rigtigt reboot, hvor handlingen pegede fremad i stedet for tilbage. Chris Carters hang til mytologi trækker serien i den forkerte retning.

Tv-anmeldelse
13. mar. 2016 | 11:53

Flaked

Solbeskinnet Netflix-serie fra Los Angeles er charmerende afslappet, men kan ikke beslutte sig for, om den vil være sjov eller alvorlig.

© Filmmagasinet Ekko