Nyhed
21. nov. 2007 | 13:30

007's nye nemesis måske udpeget

Pilen peger på den franske skuespiller Mathieu Amalric.

Af Jonas Varsted Kirkegaard

Ifølge Fox News er det nu afgjort, hvem Daniel Craig skal dyste mod i sin anden film som James Bond.

Pilen peger på den 42-årige franske instruktør og skuespiller Mathieu Amalric, som danske biografgængere fra den 7. december kan se i hovedrollen i Julian Schnabels roste Dykkerklokken og sommerfuglen. Amalric og Craig har faktisk tidligere medvirket i samme film, nemlig Steven Spielbergs München i 2005.

Rygterne skulle være opsnappet i sidste uge under en frokost afholdt for at fejre netop Dykkerklokken og sommerfuglen, hvor Amalric har rollen som chefredaktøren Jean-Dominique Bauby, der lider af locked-in syndrome og ikke kan bevæge en eneste muskel ud over sit venstre øje.

Den franske skuespiller selv vil hverken be- eller afkræfte rygterne.

Forklaringen skal formentlig søges i, at skuespilleren stadig afventer resultatet af en prøvefilmning, hvor han så ildevarslende som muligt skulle ae en hvid racekat og efterfølgende affyre et storhedsvanvittigt statement om, at verdensherredømmet nu for alvor er inden for rækkevidde. Samt - naturligvis - minde Bond om, at hans minutter er talte.

Den næste Bond-film bliver den 22. i rækken og ventes at få premiere 7. november 2008. Den instrueres af Marc Forster, der har film som Monster's Ball og Finding Neverland på sit cv.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko