shortlist awards 2018
11. sep. 2018 | 12:58

Anders Lund Madsen gentager succes

Foto | Philip Davali
Anders Lund Madsen indtog sidste år værtsrollen til Ekko Shortlist Awards i Bremen Teater, hvor gæsterne talte skuespillerne Marijana Jankovic og Dar Salim (tv.).

Den populære entertainer indtager igen værtsrollen, når femte udgave af Ekko Shortlist Awards løber af stablen den 24. november i Bremen Teater.

Af Nicki Bruun

Anders Lund Madsen var en forrygende vært, da fjerde udgave af Ekko Shortlist Awards sidste år fandt sted i Bremen Teater.

Den populære entertainer gentager værtsgerningen i år, hvor publikum kan se frem til meget mere sjov i selskab med den underholdende vært.

Showet er i år lørdag den 24. november, hvor Bremen Teater igen lægger rammer til prisuddelingen og den efterfølgende fest. Køb billet.

De nominerede til Ekko Shortlist Awards 2018 offentliggøres mandag den 29. oktober med en live-streaming på hjemmesiden. Herefter kan alle stemme på deres favoritter de næste tre uger.

Vinderen af hovedprisen – Shortlist Prisen – vælges af en professionel jury af filmfolk fra forskellige dele af branchen. Publikum Prisen er udelukkende baseret på publikums stemmer. De nominerede i de to kategorier er de femten film, som har været mest populære på Ekko Shortlist i det forgangne år.

I de resterende elleve kategorier, hvor juryen har fundet de fem nominerede, udpeges vinderne i en ligeligt fordelt sammentælling af brugerstemmer og juryens rangering.

Jubel og store følelser
Online-hitlisten Ekko Shortlist blev oprettet i april 2013, og siden er mere end 800 kortfilm kommet på.

Sidste år vandt stortalentet Tone Ottilie Shortlist Prisen for det følsomme ungdomsdrama Lulus første gang, mens Publikum Prisen gik til mockumentaryen Koldt på toppen, hvor den danske skuespiller i successerien Vikings, Alex Høgh Andersen, spiller en krukket udgave af sig selv.

Alle vinderne blev sidste år på scenen udsat for et lyninterview af Anders Lund Madsen, der fik sjove og åbenhjertige svar ud af de unge filmskabere på bare 120 sekunder.

Jublen nåede sit højeste nogensinde, da Jakob Stegelmann gik på scenen for at uddele prisen for bedste animation, mens følelserne fik frit løb, da vinderen for bedste mandlige skuespiller, Salim Assi, tog sin søn med på scenen. De to spiller over for hinanden i Oscar-kandidaten Abu Adnan, der blev aftenens største prissluger.

Skynd dig at købe billet, så du kan komme med og få dette års store oplevelser!

Ekko Shortlist Awards er sponsoreret af C More samt støttet af Det Obelske Familiefond og Det Danske Filminstitut.

Højdepunkter fra Ekko Shortlist Awards 2017

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Afholdes 24. november i Bremen Teater.

Showet starter kl. 19 (dørene åbner kl. 18).

Aftenens vært er Anders Lund Madsen.

Sponsoreret af C More og støttet af Det Obelske Familiefond og Det Danske Filminstitut.

Køb billet.

© Filmmagasinet Ekko