Nyhed
01. feb. 2013 | 19:17

Bliver Batman genoplivet i 2017?

Foto | Warner Bros.
Kommer den næste udgave af Batman til at ligne Christian Bales udgave? Fanspekulationerne er i fuld gang.

I sommer sendte Christopher Nolan flagermusmanden på livsnyder-pension i Italien. Men nu kan Batman være på vej tilbage.

Af Caroline Thing Lundsteen

Lige siden Christopher Nolans dystre Batman-trilogi sluttede med The Dark Knight Rises, har spekulationerne om, hvorvidt Warner Bros. virkelig havde pensioneret sin populære superhelt, floreret på diverse fanhjemmesider. 

På det seneste er rygtemøllen virkelig blevet sat i sving, da fansitet Batman-On-Film bekendtgjorde, at fortrolige kilder i Warners Bros. havde bekræftet en ny Batman-film. 

Warner Bros.’ kilde har efter sigende sagt, at studiet planlægger at give den kappeklædte hævner mindst fem års pause – frem til 2017 – inden de genopliver ham i en ny Batman-film. 

Om der vil være tale om en fortsættelse af Christopher Nolans stil og historie, eller om man vil nulstille franchisen, er endnu uklart. 

Nogle rygter har antydet, at Joseph Gordon-Levitt, som ellers sprang ud som Robin i The Dark Knight Rises, ville indtage rollen som Batman. Men skuespilleren har benægtet, at det skulle have noget på sig. 

Mens det stadig har lange udsigter med en egentlig ny Batman-film, kan den kappeklædte selvhævner dog snart være tilbage på lærredet.

Batman vil sandsynligvis optræde som en del af superhelteholdet i en kommende Justice League-film, der er planlagt til 2015. Filmen er Warner Bros.’ modsvar på Marvel Studios’ succesrige superhelte-ensemble i The Avengers fra 2012. 

Warner Bros. næste flyveklare superhelt bliver dog Superman i Man of Steel, der får verdenspremiere til sommer og er instrueret af Watchman-instruktøren Zack Snyder.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko