Nyhed
29. juli 2021 | 17:53

Better Call Saul-stjerne indlagt efter kollaps

Foto | Sony Pictures Television
Det lignede ikke en vinder, da Bob Odenkirks korrupte advokat fra Breaking Bad fik sin egen serie, men Better Call Saul har igennem fem sæsoner fået en stor fanskare.

Skuespilleren Bob Odenkirks tilstand er stabil efter at være faldet om under optagelserne af sidste sæson af Better Call Saul.

Af Claus Christensen

58-årige Bob Odenkirks kollaps har sendt chokbølger igennem tv-branchen.

”Brug et øjeblik af din dag på at tænke på ham og send positive tanker og bønner til han,” skriver kollegaen Bryan Cranston fra Breaking Bad.

Kolleger og fans har reageret med bestyrtelse på de sociale medier, efter at skuespilleren tirsdag pludselig faldt om under optagelserne i New Mexico af sjette og sidste sæson af serien Better Call Saul.

Odenkirk blev straks kørt på hospitalet i Albuquerque. Dagen efter kom talspersoner for Odenkirk med en beroligende melding.

”Vi kan bekræfte, at Bobs tilstand er stabil, efter at han har været udsat for et hjerterelateret uheld. Han og familien vil gerne udtrykke deres taknemmelighed for de utrolige læger og sygeplejersker, som har taget sig af ham, såvel som hans medspillere, holdet og producerne, som har støttet ham,” lyder udtalelsen.

Vejen til berømmelse
Bob Odenkirk var i slutningen af 1980’erne forfatter i satireshowet Saturday Night Live.

Næste skridt på karrierestigen var The Ben Stiller Show, hvor han både medvirkede som skuespiller og forfatter.

Han mødte komikeren David Cross, og sammen lavede de sketch-komedieserien Mr. Snow With Bob and David, der er blevet sammenlignet med Monty Python’s Flying Circus.

Men det internationale gennembrud kom med serien Breaking Bad. Bryan Cranston spiller den hævngerrige Walter White, men Bob Odenkirk har en vigtig birolle som den korrupte advokat Saul Goodman.

Træner til actionfilm
Da successerien stoppede, fik hans karakter i 2015 sin egen serie Better Call Saul, der foregår i tiden før Breaking Bad, og hvor Saul har det borgerlige navn: Jimmi McGill.

Det lignede en svær øvelse at lægge sig i hælene på en af de mest roste og berømmede serier nogensinde. Men imod mange odds er Better Call Saul gået hen og blevet en stor succes.

Den sidste sæson var planlagt til at få premiere i 2022, men lige nu handler det om at få Bob Odenkirk, der fire gange er blevet Emmy-nomineret, tilbage på benene igen.

Hvad det nærmere bestemt er for hjerteproblemer, han døjer med, er ikke blevet oplyst. Ifølge branchebladet Variety menes Bob Odenkirk at være i god fysisk form. Han har for nylig indspillet actionfilmen Nobody, hvor han havde en personlig træner.

Trailer: Better Call Saul – sæson 5

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko