Nyhed
15. juli 2014 | 10:48

Better Call Saul tilføjes nyt cast

Foto | Jacob Lewis
Seriens titelperson spilles af Bob Odenkirk (tv.), der fortsætter samarbejdet med Peter Gould (midt.) og Vince Gilligan (th.), som også stod bag Breaking Bad.

Det længe ventede Breaking Bad-spinoff Better Call Saul afslører nye navne på rollelisten. Samtidig udskydes premieredatoen til 2015.

Af Morten Scriver Andersen

Så er der nyt til folk med en forkærlighed til lyssky advokater med alle de rigtige kontakter.

Skaberne bag tv-stationen AMC’s kommende tv-serie Better Call Saul har nu løftet lidt mere af sløret for, hvem de hungrende Breaking Bad-fans kan se frem til at stifte bekendtskab med.

Better Call Saul fortæller forhistorien om den rapkæftede og dybt kriminelle advokat Saul Goodman, der i Breaking Bad stifter et bittersødt bekendtskab med narkokongen Walter White.

Kendt fra kultfilm
Bob Odenkirk og Jonathan Banks optræder på ny i deres roller som advokaten Saul Goodman og gangsterhåndlangeren Mike Ehrmantraut fra Breaking Bad. Herudover er fire skuespillere tilføjet rollelisten.

Michael McKean skal spille Saul Goodmans bror, Chuck, som vil blive en af seriens bærende karakterer. Det bekræfter skaberne, Vince Gilligan og Peter Gould, der også er hovedmændene bag Breaking Bad, over for det amerikanske brancheblad Variety.

Michael McKean er tidligere kendt for sin rolle i kultfilmen This Is Spinal Tap, men har også medvirket i serien Curb Your Enthusiasm.

De andre skuespillere er Rhea Seehorn, Patrick Fabian og Michael Mando, der primært er kendt fra mindre tv-serier.

AMC udskyder premiere
Selvom optagelserne allerede er i fuld gang til Better Call Saul, har AMC udskudt premieredatoen til starten af 2015, hvor den tidligere var annonceret til at gå i luften til efteråret.

Men AMC tror så meget på serien, at man allerede har givet grønt lys til endnu en sæson. Anden sæson skal bestå af tretten afsnit, hvilket samlet set bringer den hypede serie op på 23 afsnit.

Better Call Saul vil være tilgængelig på Netflix.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko