Nyhed
01. aug. 2018 | 10:00

Danica Curcic som nybagt jetset-mor

Foto | Henrik Ohsten
Danica Curcic (midt) står i spidsen for et cast, der fra venstre tæller: Marijana Jankovic, Martin Buch, Julie Agnete Vang, Stephanie León og Lærke Winther.

Den populære skuespiller indtager hovedrollen i Charlotte Sachs Bostrups kommende Mødregruppen, der skal være Zentropas næste komedie-hit.

Af Nicki Bruun

Der er en masse kvinder – og et par mænd – på rollelisten, når Charlotte Sachs Bostrup vender tilbage til komediegenren med Mødregruppen.

Instruktøren er lige nu på Fyn i gang med optagelserne af filmen, hvor Danica Curcic spiller hovedrollen som den nybagte jetset-mor Line.

Da hun opdager sin mand Bjørns (Anders W. Berthelsen) affære, flytter hun fra parrets hjem i Hong Kong og tilbage til den sydfynske provinsby, som hun kommer fra.

Her tager hun sin lille søn med i en farverig mødregruppe, hvis medlemmer spilles af Julie Agnete Vang, Marijana Jankovic, Lærke Winther og Stephanie León. Endelig optræder Martin Buch som gruppens eneste mand.

Charlotte Sachs Bostrup debuterede med den romantiske komediesucces Anja & Viktor, men instruktøren stod senest bag dramaet Kartellet fra 2014 og den historiske tv-serie Mercur.

En fest med hjerte
Mødregruppen
er skrevet af Christina Sederqvist, der er bedst kendt for sit samarbejde med komikeren Linda P, som hun har spillet de elskelige bisser Winnie og Carina med i både film og på tv.

Den kommende komedie bliver produceret af Sisse Graum Jørgensen fra Zentropa, der også stod bag Susanne Biers Den skaldede frisør. Filmselskabet har desuden lagt navn til sjove biografsucceser som Klovn the Movie og Italiensk for begyndere.

”Vi satser stort på at få skabt en festlig, sjov, underholdende dansk komedie med noget på hjerte for biografgængere i hele landet,” udtaler Sisse Graum Jørgensen i en pressemeddelelse.

Filmen har fået støtte på Markedsordningen på Det Danske Filminstitut og er co-finansieret af TV 2, som altså også tror på et anseeligt publikum. Den regionale fond FilmFyn har ligeledes lagt penge i filmen, som hovedsagelig optages på Fyn med enkelte optagelser i København.

Mødregruppen har planlagt biografpremiere 7. februar 2019.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko