Nyhed
28. okt. 2005 | 15:25

Dolph og Wulff tilbage på DR2

Komikeren Mikael Wulff er igen på DR2 sammen med flodhesten Dolph. Portræt af Wulff og makkeren Morgenthaler i nyt nummer af EKKO.
Af Mads R. Mariegaard
Den ene halvdel af komikerparret Wullfmorgenthaler, kendt fra Politiken og DR2, Mikael Wulff er tilbage på DR2 fra fredag den 28. oktober sammen med en af bifigurerne fra forårets programmer, den lyseblå, fascistiske flodhest Dolph. 

"Dolph og Wulff er en samfundskritisk satire, som stiller spørgsmålstegn ved blandt andet berømmelse, velgørenhed, fødevareindustrien og datingbureauer. Også religion, demokrati, skønhed og Christiania indgår i deres undersøgelse af en smuldrende nation," skriver DR i en pressemeddelelse.
 
I EKKO #30, som udkommer 2. november, interviewer Per Juul Carlsen Wulffmorgenthaler. Anders Morgenthaler fortæller, at han ikke er med i efterårets programmer, fordi han hellere vil beskæftige sig med seriøse emner. Mikael Wulff er anderledes.
 
"Jeg er ikke et særligt alvorligt menneske. Jeg betragter mig selv som stand-up-komiker før alt andet," siger Mikael Wulff i interviewet, hvor han også fortæller om Christoffers Boes biografaktuelle Allegro, som han er medforfatter til.
 
I EKKO #28 fra i sommers kan du læse om DR2's programredaktør Mikael Bertelsens kamp for at redde den blå flodhest efter Wulffmorgenthalers katastrofale seertal i foråret: Bertelsens brand.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko