Nyhed
19. jan. 2017 | 20:53

Endnu en forpremiere på La La Land

Foto | Dale Robinette
Emma Stone og Ryan Gosling har danset sig ind i hjerterne på det amerikanske biografpublikum og anmeldere, og nu er de klar til at indtage Danmark.

Udsolgt på få timer – men fortvivl ikke: Ekkos forpremiere på musical med Ryan Gosling og Emma Stone udvides med endnu en sal.

Af Nicki Bruun

Efterspørgslen på billetter til Ekkos forpremiere på Damien Chazelles La La Land har været helt vild. Forestillingen er blevet udsolgt på rekordtid, men de hurtige får nu en ekstra chance.

I samarbejde med Empire Bio og Nordisk Film bliver filmen vist i endnu en sal, så dem, der kom for sent, også kan opleve den danseglade musical næsten en hel måned inden premieren.

Køb billetter til forestilling nummer to her.

Visningen finder – ligesom den oprindelige – sted den 30. januar. Men den starter en halv time før, klokken 19.30, så vores oplægsholder (annonceres senere) kan nå at introducere i begge sale.

La La Land bliver kaldt ”ren perfektion” af anmelder Michael Bo i det nye nummer af Ekko, som er på gaden nu.

Her taler vi også med Damien Chazelle, der fortæller om sin kærlighed til musical-genren, mens Bo Tao Michaëlis har skrevet et essay om jazz-musikken i Chazelles foreløbigt tre film.

Trailer: La La Land

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko