Ekko Shortlist Awards 2023
17. nov. 2023 | 11:03

Følg med i det store jubilæumsshow

Foto | Mickey Christiansen

Bremen Teater i København er ved at blive gjort klar til aftenens brag af en filmfest, når Ekko Shortlist Awards løber af stablen for tiende gang.

Det tiende Ekko Shortlist Awards er totalt udsolgt, men fra showstart i aften klokken 19 kan du følge med i festlighederne via vores live-blog.

Af Filmmagasinet Ekko

Det bliver et ganske særligt øjeblik, når det tiende Ekko Shortlist Awards skydes i gang i aften klokken 19 i Bremen Teater.

Værtsparret Lasse Dein og Kristoffer Eriknauer står med sang, dans og sketches klar til at føre publikum igennem de fjorten priser, der skal uddeles til landets største filmtalenter af en række kendte filmfolk.

De bedste af de mange kortfilm, som er kommet på onlinehitlisten Ekko Shortlist det sidste år, er blevet nomineret i elleve kategorier af en stærk jury bestående af blandt andre Dar Salim, Marijana Jankovic og Christoffer Guldbrandsen.

Publikum Prisen går til seernes favorit blandt de tyve film, som har klaret sig bedst på hitlisten det seneste år, og den eftertragtede Shortlist Prisen går til juryens favorit blandt de populære tyve.

Endelig er der Diversitet Prisen, som er udvalgt af en mangfoldig særjury og uddeles af FILM&TVGruppen fra Journalistforbundet til den person, gruppe eller organisation, der har gjort allermest for at gøre dansk film og tv mere mangfoldigt.

Aftenens show er komplet udsolgt. Men har du ikke fået billet, kan du følge med i dækningen på Ekkos Facebook- og X-side og se festlige billeder og videoer på vores Instagram.

Du kan også følge med her på livebloggen, hvor Frederik Hoff og chefredaktør Claus Christensen vil afsløre vindere og kommentere på begivenhedernes gang.

 

 

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko