Nyhed
07. juli 2017 | 11:47

Gysermester går til tv

Foto | uoplyst
John Carpenter er mørkets mester, og nu er han også i gang med at tage sin mørke fantasi til tv-skærmene.

John Carpenter udvikler en antologiserie baseret på sin egen graphic novel, Tales for a Halloween Night.

Af Nicki Bruun

John Carpenter er manden bag gyser-klassikere som Halloween og The Thing, men de senere har han mest brugt kræfterne på at lave musik og skrive tegneserier.

Nu gør han dog som mange andre filmskabere før ham og kaster sig over arbejdet med at udvikle en tv-serie.

The Hollywood Reporter skriver, at 69-årige Carpenter har indgået en aftale med Universal Cable Productions om, at de skal lave hans graphic novel Tales for a Halloween Night til en antologiserie.

Tales for a Halloween Night er John Carpenters prisvindende samling af gyserfortællinger i tegneserie-format, som han nu skal producere til tv.

”Jeg er spændt på at samarbejde med Universal Cable Productions på denne tur ind i tv-land,” siger Carpenter i en pressemeddelelse ifølge The Hollywood Reporter.

”På den ene side er det en tilbagevenden til Universal, hvor jeg har gode minder (The Thing, red.), og på den anden er det et skridt mod fremtiden med nye, kreative samarbejdspartnere.”

Den mørke underverden
Med til aftalen hører også, at Carpenter og hans produktionsselskab Storm King Productions skal udvikle en tv-serie over Simon R. Greens bestseller-bogserie Nightside.

Det er en serie af tolv bøger, som foregår i den mørke underverden Nightside i London.

Selv om han altså har rigeligt at lave med musik, tegneserier og nu også tv, er Carpenter stadig aktiv på film. Han producerer nemlig nye udgaver af Halloween og Escape from New York.

Desuden har han også leveret musik til en lang række meget forskellige projekter, deriblandt tv-serierne The Simpsons og Limitless. Hos Universal Cable Productions er man da også glade for at have fået papir på den travle gysermester.

”John Carpenter er en fantastisk skaber, hvis mørke fantasi har sat et uudsletteligt aftryk på film og vores drømme. Vi er begejstrede for at byde en gysermester velkommen,” siger Dawn Olmstead, der er vicedirektør for udvikling.

Trailer: Halloween

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko