Nyhed
12. juli 2018 | 10:13 - Opdateret 12. juli 2018 | 11:38

Kristent selskab laver film om thai-fodboldhold

Foto | CBC News
Tolv fodbolddrenge og deres træner var indespærret i en grotte i sytten dage i Thailand. En historie så god, at et kristent selskab vil lave en film om begivenheden, der fik en lykkelig udgang.

”Det mod, jeg har oplevet her, er utroligt inspirerende,” udtaler producent, der vil lave film om det heroiske redningsarbejde i Thailand.

Af Mikkel Krebs Behnke

Det er ikke mindre end to døgn siden, at de sidste af de tolv thailandske drenge og deres fodboldtræner blev reddet ud af den grotte, de i sytten dage blev holdt fanget i. 

Men allerede nu planlægger det kristne filmselskab, Pure Flix Entertainment, at filmatisere den dramatiske historie om drengene og deres redningsmænd. 

Pure Flix Entertainments direktør, Michael Scott, har sammen med sin kone opholdt sig i Thailand under redningsarbejdet og talt med flere redningsarbejdere. Han udtaler til The Hollywood Reporter, at historien er fascinerende. 

”Det mod, jeg har oplevet her, er utroligt inspirerende, så det er en film, vi gerne vil producere,” siger Michael Scott. 

Ikke en kristen film
Pure Flix er et amerikansk tv- og filmselskab, der laver kristne produktioner. Senest har de haft succes med God’s not Dead, der fik to sequels af sammen navn. 

Scott fortæller dog til The Hollywood Reporter, at filmen sandsynligvis vil blive produceret af deres datter selskab, Pinnacle Peak, der laver mere mainstream-agtige film. 

”Det er ikke nødvendigt at gøre dette til en kristen film, så længe det bare bliver en inspirerende film,” forklarer han og fortsætter: 

”Det her er ikke bare en film. Det handler om at ære alle de involverede.” 

Budgettet vil ligge på omkring 285 millioner kroner, som er mere end, hvad Pure Flix og Pinnacle Peak normalt har at rutte med.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko