Nyhed
02. feb. 2017 | 16:35

Netflix-komedieserie med La La Land-stjerne

Foto | Melissa Moseley
Emma Stone og Jonah Hill spiller over for hinanden i Superbad. Efter flere Oscar-nomineringer mødes de igen i et komisk univers i tv-serien Maniac.

Instruktøren af True Detective står bag sort komedieserie, der bygger på et norsk forlæg og har Emma Stone og Jonah Hill i hovedrollerne.

Af Nicki Bruun

Det er et overordentligt stærkt hold, der står bag den kommende Netflix-serie Maniac, skriver Deadline.com.

En af dem er Emma Stone, der ligner en favorit til det snarlige Oscar-show for sit spil i La La Land. Hun skal i Maniac spille over for Jonah Hill, der har været Oscar-nomineret for sine roller i Moneyball og The Wolf of Wall Street.

Endelig er Cary Joji Fukunaga, der senest lavede Beasts of No Nation for Netflix, udset til at instruere hele første sæson.

Sidst han gjorde det, gik det ret godt. Han stod nemlig bag første sæson af Nic Pizzolattos True Detective, der i hans fravær faldt sammen i anden sæson.

Norske vrangforestillinger
Maniac
bygger på en norsk tv-serie af samme navn, der fik premiere i hjemlandet i 2015. Her blev den ikke nogen stor succes, men Netflix har altså kunnet se det lovende i præmissen.

Den norske serie handler om manden Espen. Han lever et fantastisk spændende liv som rig, elsket og berømt – men kun i sit hoved.

I virkeligheden er han spærret inde på den lukkede afdeling, hvor hans eneste bekendtskaber er en fantasiven og hans psykiater.

Deadline.com gætter på, at Jonah Hill skal spille hovedrollen, da han af statur ligner den norske versions hovedperson.

Til gengæld vides det endnu ikke, om Emma Stone skal spille den uforudsigelige fantasiven eller den fornuftige psykiater, der prøver at få den skøre hovedperson tilbage til den virkelige verden.

Optagelserne til den amerikanske udgave af Maniac forventes først færdige til efteråret, så serien kommer næppe på Netflix før engang i 2018.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko