Nyhed
30. nov. 2016 | 22:16

Nu kan du downloade serier fra Netflix

Foto | Robert Viglasky
Den nye og ambitiøse Netflix-serie The Crown om Dronning Elizabeth II er en af de titler, der nu kan downloades og efterfølgende ses uden internetforbindelse.

Streamingtjenesten har netop gjort det muligt for sine brugere at downloade udvalgt indhold, så det efterfølgende kan ses uden internetforbindelse.

Af Rasmus Stenbæk Iversen

Er du også træt af, at du ikke kan se din yndlingsserie eller film, når du sidder i en flykabine eller i et tog uden internetforbindelse?

Det problem imødekommer Netflix nu med en ny funktion til smartphones og tablets. Streaminggiganten gør det nemlig muligt at hente udvalgt indhold ned på sin telefon eller tablet, så man efterfølgende kan se serien eller filmen, selv om man er uden internet.

Med andre ord er manglende internetforbindelse ikke længere en undskyldning for at binge Netflix-serier som Orange is the New Black eller Narcos.

”Mens mange brugere nyder at se Netflix derhjemme, hører vi ofte, at de vil fortsætte med at se Stranger Things, mens de sidder på et fly eller andre steder uden internet,” udtaler Eddy Wu, der er udviklingschef for Netflix.

Fungerer på smartphones og tablets
Rent teknisk gælder Netflix’ nye funktion for smartphones og tablets, så længe man sørger for at have den senest opdaterede udgave af streamingtjenesten.

Dernæst kan man uden ekstra betaling hente udvalgt indhold ned fra Netflix på den side, der hedder ”Detaljer” under den pågældende titel.

Indtil videre er det kun udvalgte film og serier, der kan hentes. Fra i dag er Narcos, Orange is the New Black og den nye store satsning The Crown blandt andet gjort tilgængelig for download, og ifølge Netflix er der flere titler på vej til download.

Trailer: The Crown

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko