Snigpremiere
07. mar. 2013 | 13:35

Oplev Hollywoods nye stjerne med Ekko

Foto | JoJo Whilden
Jennifer Lawrence og Bradley Cooper, som her ses i Silver Linings Playbook, fortsætter samarbjedet i Susanne Biers kommende drama, Serena.

Kom til Ekko-snigpremiere på Silver Linings Playbook med Oscar-vinderen Jennifer Lawrence og få det nye nummer af Ekko på tirsdag 12. marts i Grand Teatret.

Af Samina Jakobsen

Jennifer Lawrence snublede op ad trappen til Oscar-podiet, men fik stående ovationer, da hun modtog en Oscar for hovedrollen i dramaet Silver Linings Playbook. Hollywood elsker deres nye superstjerne, som er helt nede på jorden og foretrækker hjemmehygge frem for den røde løber.

”Jeg kan godt lide bare at blive hjemme, få vennerne på besøg, se reality-tv og spise junkfood,” siger hun i et Ekko-interview i det nye nummer af magasinet.

På tirsdag den 12. marts kan du opleve Jennifer Lawrence sammen med Bradley Cooper i Silver Linings Playbook, der først får biografpremiere den 25. april.

Næsten en gammel klassiker
I filmen spiller Lawrence en tidligere sexafhængig, der fordrejer hovedet på den separerede Pat, spillet af Bradley Cooper. Pat har de seneste otte måneder været indlagt for en depression og prøver nu at få sit liv tilbage på rette kurs.

Silver Linings Playbook blev nomineret i alle fire skuespilkategorier og kommer hertil med flotte anmeldelser. ”So good, it could almost be a terrific old classic,” skriver filmkritikkens grand old man, Roger Ebert.

Se dramaet om de to fortabte sjæle til Ekkos snigpremiere, der finder sted i Grand Teatret i København på tirsdag den 12. marts kl. 21.30.

Billetter kan bestilles her.

Efter filmen byder Ekko på en lille forfriskning samt det nyeste nummer af Ekko, frisk fra trykken. #60 indeholder et tema om ”Skuespillerens rolle” og en dobbelt-dvd med det norske stortalent Joachim Triers to spillefilm: Oslo, 31. august og Reprise.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko