Nyhed
04. okt. 2016 | 17:19

Populære vampyrer får spinoff-serie

Foto | Courtney Hooper
Det er ikke altid lige nemt for de tre vampyrer at lokke unge skønjomfruer med hjem for at suge deres blod. Fra venstre Taika Waititi, Jonny Brugh og Jemaine Clement.

Komedien What We Do in the Shadows – om et vampyrkollektiv i Wellington i New Zealand – får en spinoff-serie på seks afsnit.

Af Lauge Hendriksen

At lave en mockymentary-komedie, hvor et dokumentarhold følger et vampyrkollektivs hverdagsliv, lyder umiddelbart som en fjollet idé.

Men What We Do in the Shadows (2014) er en særdeles underholdende film om en gruppe ganske charmerende vampyrer med menneskelige dagligdagsproblemer – hvem tager opvasken? – og som samtidig lever af at dræbe mennesker.

Nu fortsætter succesen i serieformat. Ifølge den New Zealandske radio RNZ kommer serien til at hedde Paranormal Event Response Unit, der efter sigende bliver en fingeret politi-reality-serie.

Serien følger de to politibetjente Mike og Karen, der forsøger at beskytte lokalsamfundet mod vampyrer, varulve og andre overnaturlige væsener, som bor i området.

Serien Paranormal Event Response Unit er blevet tildelt 1,4 millioner dollars af NZOA, som er en New Zealandsk fond, og den forventes at få primære i 2017.

Det vides ikke, hvem der skal instruere den nye tv-serie, men det bliver næppe de oprindelige instruktører, Taika Waititi og Jeremy Clement. De arbejder nemlig på deres egen fortsættelse, og desuden er Waititi pt. i gang med at med at lave den kommende superheltefilm Thor: Ragnarok.

Har du endnu ikke set What We Do in the Shadows, så har du mange grin til gode. Filmen kan ses helt gratis på Filmstriben.dk.

Trailer: What We Do in the Shadows

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko