Nyhed
16. maj 2019 | 18:30

Rick and Morty er tilbage til november

Foto | Adult Swim
Fans af den gakkede animationsserie Rick and Morty kan godt spærre øjnene op: til november vender serien tilbage med flere bizarre eventyr.

Den populære animationsserie om en videnskabsmand og hans nevøs rumeventyr vender tilbage efter to års pause.

Af Niels Jakob Kyhl Jørgensen

Så har Rick endelig fået ladet portalpistolen op igen.

Fra november kan fans igen følge med i nye, gakkede rumeventyr med det alkoholiserede super-geni Rick og hans uvidende barnebarn Morty, når fjerde sæson af sci-komedien Rick and Morty får premiere.

Selskabet bag – Adult Swim – annoncerede den nye sæson i en kort video, hvor de to hovedpersoner på vanlig hakkende facon snøvler sig gennem nyheden.

”Tænk, at vi er tilbage, mand” siger Morty usikkert og fortsætter, mens Rick tager en dram fra lommelærken. ”At vi kommer tilbage, mener jeg. I 2019. Til november.”

Herhjemme får vi formentlig animationsserien at se i samme tempo som amerikanerne. Da tredje sæson havde premiere i sommeren 2017, lagde danske Netflix et nyt afsnit op hver uge.

70 nye afsnit på vej
Der er intet nyt om, hvor mange afsnit fjerde sæson kommer til at bestå af, men et kvalificeret gæt ville være ti – lige så mange som anden og tredje sæson.

Der har været stille på Rick and Morty-fronten siden afslutningen af tredje sæson – bortset fra en nyhed sidste år om, at serien var blevet officielt fornyet med hele 70 nye afsnit.

Serieskaberne har tidligere udtalt, at den store bestilling betyder, at fans ikke kommer til igen at vente to år på en ny sæson.

”Vi vil have, at afsnittene bliver ved at være gode, men vi vil også levere dem lidt mere tjept,” udtalte Justin Roiland, der har skabt serien sammen med Dan Harmon, sidste år til netmediet Polygon.

”Og nu, hvor vi har denne store ordre, giver det os mulighed for at være hurtigere. Vi kommer ikke til at have lange pauser mellem hver sæson længere.”

Video: Rick og Morty præsenterer sæson 4

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko