Nyhed
15. dec. 2017 | 11:53

Safdie-brødrene genindspiller 48 timer

Foto | Paramount Pictures
Nick Nolte og Eddie Murphy spiller det umage makkerpar i 48 timer, hvor en politimand tager en indsat ud af fængslet i to døgn, så han kan hjælpe med at fange en morder.

Filmbrødrene bag gennembruddet Good Time planlægger at skrive og instruere en ny udgave af actionkomedien med Eddie Murphy og Nick Nolte.

Af Nicki Bruun

Newyorker-brødrene Josh og Benny Safdie var indtil i år kun kendt i ganske snævre indiefilmkredse.

Men efter gennembruddet med den mareridtsagtige thriller Good Time, der begejstrede anmelderne ved verdenspremieren på Cannes-festivalen, har flere lært navnet Safdie at kende.

Øjensynligt også de store filmselskaber.

I hvert fald har Paramount bedt filmbrødrene om at lave en genindspilning af actionkomedien 48 timer (1982), hvor Eddie Murphy og Nick Nolte spiller det umage buddy cop-makkerpar, der har to døgn til at fange en morder.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Samarbejde med Carmichael
Den originale 48 timer er instrueret og skrevet af Walter Hill, der slog igennem som manden bag The Warriors fra 1979.

Genindspilningen skal Josh Safdie ifølge The Hollywood Reporter skrive sammen med Ronald Bronstein, der også skrev manuskriptet til Good Time, som Josh og Benny Safdie instruerede sammen.

Men denne gang er en ny spiller på banen.

Den 30-årige komiker Jerrod Carmichael er bedst kendt for at have skabt og spillet hovedrollen i den selvbiografiske tv-serien The Carmichael Show. Han skal skrive den nye film sammen med Safdie og Bronstein.

Det forlyder dog ikke, om Carmichael skal spille Eddie Murphys rolle i originalen som den indsatte, der får 48 timer til at hjælpe med en politiefterforskning. Som Murphys første rolle katapulterede den ham fra populær komiker til filmstjerne.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko