Nyhed
06. mar. 2014 | 15:15

Sorrentino laver film med Caine

Foto | Dean Rogers
80-årig Michael Caine spiller hovedrollen i Paolo Sorrentinos næste engelsksprogede film, In the Future. Her ses han i Harry Brown fra 2009.

Oscar-vinderen Paolo Sorretino er på vej med en engelsksproget film, der har Michael Caine i hovedrollen.

Af Daniel Pilgaard

Det kom ikke som en overraskelse, at Thomas Vinterberg søndag nat måtte se Oscar’en for bedste fremmedsprogede film gå til Paolo Sorrentinos Den store skønhed.

Filmen om det depraverede liv i Roms kulturelite har gået sin sejrsgang verden over. 

Nu er den 43-årige instruktør klar til at følge op på succesen med en engelsksproget film. Titlen er In the Future, og filmen har veteranen Michael Caine i hovedrollen, skriver branchebladet Variety.com.

Bliver en lille film
In the Future handler om et intimt venskab mellem to gamle venner. Men det er stadig uvist, hvem der skal spille over for den 80-årige Caine.

Sorrentino har selv skrevet manuskriptet til In the Future, som han ifølge Variety kalder for en ”lille film, der bliver en frisk start” efter den meget ambitiøse Den store skønhed.

Optagelserne til In the Future starter i maj og forventes at få premiere i Italien sidst på året. 

Det er anden gang, at den italienske instruktør kaster sig ud i en engelsksproget produktion.

I 2011 lavede han This Must be the Place, hvor Sean Penn spiller en deprimeret og afdanket rockstjerne, der tager på jagt efter gamle nazister. Filmen var i spil til Guldpalmen i Cannes.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko