Nyhed
19. jan. 2017 | 18:14

Tom Hardy bringer sig i spil som Bond

Foto | Haris Zambarloukos
Tom Hardys kombination af muskelmasse og raffinement kan gøre ham til den næste Bond. Her optræder han i Locke, der er instrueret af Taboo-medskaberen Steven Knight.

Hvis skuespilleren Daniel Craig er færdig med at trække i 007-habitten, står Tom Hardy klar.

Af Jeppe Mørch

Daniel Craig har gestaltet James Bond i de seneste fire film. Men efter Spectre fra 2015forklarede den britiske skuespiller, at han hellere ville skære sig i håndleddet end tage endnu en omgang som Agent 007.

Craig skulle dog stadig være producer Barbara Broccolis førstevalg som Bond, og enorme pengesummer venter ham, hvis han alligevel takker ja.

Mens Daniel Craig får styr på ligningen om håndled og økonomi, presser andre navne sig imidlertid på. Det gælder ikke mindst Tom Hardy, der er kendt for Mad Max: Fury Road og aktuel i serien Taboo. Han er begejstret over, at instruktøren kan komme til at hedde Christopher Nolan.

Nyt og meningsfuldt
”Jeg tænker over, hvad næste skridt for Bond-serien bliver, og jeg synes, at Christopher Nolan er et virkelig stærkt navn at bringe i spil i den forbindelse,” siger den 39-årige skuespiller til det amerikanske medie The Daily Beast.

”Han vil kunne bibringe noget fuldstændigt nyt og meningsfuldt til den verden – som han jo tidligere har gjort,” fortsætter Hardy med henvisning til Nolans Batman-trilogi.

På spørgsmålet om, hvorvidt Hardy kunne tænke sig at spille 007, svarer han mere kryptisk.

”Blandt os skuespillere findes en uskreven lov om, at hvis du taler om det, er du automatisk ude af kapløbet. Så det kan jeg umuligt svare på. Hvis jeg gør det, er jeg ude,” lyder det drilske svar fra Tom Hardy.

Klar på mere Mad Max
Christopher Nolan har tidligere udtalt, at han elsker James Bond, og at han har været i kontakt med seriens producere. Hidtil har flirten dog ikke resulteret i mere end høflige kommentarer.

I interviewet med Tom Hardy fortæller skuespilleren også om sine næste projekter.

Han skal blandt andet spille Al Capone i Josh Tranks Fonzo, og så er han fuldstændigt klar, når George Miller vil lave den næste Mad Max-film.

”George Miller er et geni. Jeg venter bare på et opkald, så trækker jeg i læder, og vi kan gå i gang. Jeg elskede virkelig at lave den første, og jeg kan ikke vente med at lave en ny.”

Trailer: Locke

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko