Nyhed
28. mar. 2017 | 19:44

Val Kilmer elsker Cate Blanchett

Foto | Michael Barrett
Val Kilmer var herlig som den tvære og homoseksuelle privatdetektiv Perry i Kiss Kiss Bang Bang, men privat er han fuld af kærlighed til kvinder – også platonisk.

Den amerikanske skuespiller er i sin karrieres efterår og får kritik på Twitter for at skrive meget kærligt om den australske Oscar-vinder.

Af Nicki Bruun

Man er næsten et skarn, hvis man ikke elsker Cate Blanchett, der har vundet to Oscars, senest for sin hovedrolle i Woody Allens Blue Jasmine fra 2013.

Men skuespilleren Val Kilmer bliver nu beskyldt for at elske den australske skuespiller så meget, at det er ubehageligt grænsende til det besatte.

Han tweetede i weekenden, at han engang var fløjet helt til Australien kun for at snakke med Cate Blanchett, og at han tog en lille rolle i The Missing fra 2003, så han kunne hænge ud med hende.

I deres scene sammen skulle Blanchett samle en skovl op, og Val Kilmer tweetede: ”Jeg var så forblændet over, hvordan hun samlede den op, at jeg glemte min replik.”

Lykkeligt gift
Val Kilmer fejrede skuespilsucceser i 1980’erne og 90’erne med film som Top Gun, Heat og Batman Forever. Han gjorde senest opmærksom på sig selv i rollen som Gay Perry i Kiss Kiss Bang Bang fra 2005.

57-årige Kilmer er med andre ord i sin karrieres efterår, og en bruger på Twitter mente da også, at Val Kilmer skulle styre sin nærmest ubehagelige besættelse af skuespilleren.

”Der er ikke det mindste ubehagelige i at elske nogen. Hvilken slags verden kommer du fra?” svarede Kilmer.

I et andet tweet til sin fangruppe, der bakkede ham op, tilføjede han: ”Tak, for jeg elsker, at hun er lykkeligt gift og en god mor. Hvorfor skulle jeg ikke det?”

Der er altså øjensynligt en masse kærlighed i Val Kilmers verden, der dog ikke har set voldsomt mange store roller siden 90’erne, hvor han også spillede titelrollen i Batman Forever.

Kærlighedserklæringen til Cate Blanchett kom ikke helt ud af det blå. De er begge på rollelisten i Terrence Malicks nyeste, Song to Song, så måske er der et kærlighedsfyldt comeback på vej for Val Kilmer.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko