07. maj 2018

Arrested Development

Foto | Saeed Adyani

En af verdens sjoveste serier er meget snart tilbage på Netflix i en femte sæson med tossede løjer om den dysfunktionelle Bluth-familie.

Alle, der har set kultserien Arrested Development, må medgive denne ellers ret subjektive betragtning: Det er en af de sjoveste serier nogensinde!

Og nu er der gode nyheder til fans af komedieserien. Femte sæson kommer nemlig på Netflix, og det sker allerede den 29. maj.

Sammen med nyheden har streamingtjenesten offentliggjort en trailer til den nye sæson, hvor vi møder hele den hysterisk dysfunktionelle Bluth-familie til en ny-ny begyndelse, som de kalder den.

Michael (Jason Bateman) har endnu engang samlet flokken, hvor søsteren Lindsay vil gå ind i politik. ”For at være del af problemet,” siger hun. Imens har broren Buster fået en ny robothånd, og kusinen Maeby afprøver forskellige parykker.

Det ligner med andre ord den tossede falde på talen-komik, som man kunne døbe seriens særlige kendetegn. Arrested Development fik oprindelig tre sæsoner mellem 2003 og 2006, men vendte i 2013 tilbage med en fjerde sæson på Netflix.

Her fulgte vi familiens medlemmer hver for sig, men denne gang lader det lykkeligvis til, at familien er blevet samlet igen – på godt og ondt.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko