Ugens trailer

1 - 12 ud af 329
Ugens trailer
14. juni 2019

Ser du månen, Daniel

Den virkelige historie om en dansk fotografs tilfangetagelse af terrorister ser ud til at blive en af årets største film.

Ugens trailer
13. maj 2019

The Loudest Voice

En uigenkendelig Russell Crowe spiller den tidligere chef på tv-stationen Fox News, der brugte sin magt over for de kvindelige ansatte.

Ugens trailer
09. maj 2019

Watchmen

HBO’s stort anlagte serie om superheltene i Alan Moores dystre univers vækker mindelser om The Leftovers.

Ugens trailer
01. maj 2019

Apocalypse Now Final Cut

Francis Ford Coppola er endnu engang vendt tilbage til klippebordet for at fremvise den bedste version af sit krigsmesterværk for omverdenen.

Ugens trailer
25. apr. 2019

Catch-22

Krigens vanvid får en satirisk overhaling i en serieudgave af romanklassiker, hvor George Clooney kommer med humoristiske guldkorn.

Ugens trailer
11. apr. 2019

Løvernes konge

Der er kærlig nostalgi og smukke, nye billeder i opdateringen af den elskede historie om en hanløves rejse mod at blive en ægte konge.

Ugens trailer
09. apr. 2019

Valhalla

Fenar Ahmad præsenterer den første teaser med Roland Møller som tordenguden Thor i instruktørens actionmættede fortælling om nordisk mytologi.

Ugens trailer
05. apr. 2019

Domino

Nikolaj Coster-Waldau vil hævne politikollegaens brutale skæbne i Brian De Palmas danskproducerede thriller, som har haft problemer undervejs.

Ugens trailer
04. apr. 2019

Too Old to Die Young

Nicolas Winding Refn er tilbage med en stort anlagt og stjernespækket Amazon-serie, der byder på smukke billeder og blodig vold.

Ugens trailer
03. apr. 2019

Joker

Joaquin Phoenix er skræmmende sårbar i rollen som manden, der bliver til Batmans sindssyge nemesis.

Ugens trailer
02. apr. 2019

The Dead Don’t Die

Jim Jarmusch er tilbage med en stjernespækket zombiekomedie, hvor Bill Murray og Adam Driver er politimænd, Iggy Pop tygger menneskekød og Tilda Swinton svinger et karatesværd.

Ugens trailer
28. mar. 2019

De frivillige

Anders Matthesen tager en række danske skuespillere i hånden som fængselskorleder i komedie om magtkamp og højskolesang.

© Filmmagasinet Ekko