Ugens trailer

1 - 12 ud af 324
Ugens trailer
11. apr. 2019

Løvernes konge

Der er kærlig nostalgi og smukke, nye billeder i opdateringen af den elskede historie om en hanløves rejse mod at blive en ægte konge.

Ugens trailer
09. apr. 2019

Valhalla

Fenar Ahmad præsenterer den første teaser med Roland Møller som tordenguden Thor i instruktørens actionmættede fortælling om nordisk mytologi.

Ugens trailer
05. apr. 2019

Domino

Nikolaj Coster-Waldau vil hævne politikollegaens brutale skæbne i Brian De Palmas danskproducerede thriller, som har haft problemer undervejs.

Ugens trailer
04. apr. 2019

Too Old to Die Young

Nicolas Winding Refn er tilbage med en stort anlagt og stjernespækket Amazon-serie, der byder på smukke billeder og blodig vold.

Ugens trailer
03. apr. 2019

Joker

Joaquin Phoenix er skræmmende sårbar i rollen som manden, der bliver til Batmans sindssyge nemesis.

Ugens trailer
02. apr. 2019

The Dead Don’t Die

Jim Jarmusch er tilbage med en stjernespækket zombiekomedie, hvor Bill Murray og Adam Driver er politimænd, Iggy Pop tygger menneskekød og Tilda Swinton svinger et karatesværd.

Ugens trailer
28. mar. 2019

De frivillige

Anders Matthesen tager en række danske skuespillere i hånden som fængselskorleder i komedie om magtkamp og højskolesang.

Ugens trailer
20. mar. 2019

Once Upon a Time in Hollywood

Quentin Tarantino vender tilbage med den første trailer til hans film om branchen og verden anno 1969, der byder på død, humor og store følelser.

Ugens trailer
06. mar. 2019

Game of Thrones

Ottende og sidste sæson af tidens største serie lægger an til tv-historiens vildeste slag med ildspyende drager og dansk deltagelse.

Ugens trailer
19. feb. 2019

Leaving Neverland

Traileren til årets mest omtalte dokumentarfilm præsenterer Michael Jacksons ranch som et eventyrland med en grum bagside.

Ugens trailer
13. feb. 2019

Frost 2

Det mørke vand trækker faretruende op i den første trailer til Disneys Frost 2.

Ugens trailer
12. feb. 2019

The Hustle

Casper Christensen stjæler billedet som en rigmand, der får tæsk af stjernerne Anne Hathaway og Rebel Wilson i Hollywood-komedie.

© Filmmagasinet Ekko