Ugens trailer

1 - 12 ud af 518
Ugens trailer
16. apr. 2024

Fuld af kærlighed

Christina Rosendahls kommende drama ligner en spirituel fortsættelse af Vinterbergs Druk og handler om den underbelyste bagside af ædruelighed.

Ugens trailer
11. apr. 2024

Speak No Evil

En amerikansk familie udsættes for James McAvoys djævlefjæs i en tilsyneladende meget tro genindspilning af Christian Tafdrups danske høflighedshorror.

Ugens trailer
10. apr. 2024

Joker: Folie à Deux

Joaquin Phoenix og Lady Gaga møder hinanden, og forskruet musik opstår i to’er til filmen om Batman-skurkens oprindelse.

Ugens trailer
27. mar. 2024

Kinds of Kindness

Efter fire Oscar-statuetter er instruktør Yorgos Lanthimos og skuespiller Emma Stone allerede klar med deres opfølger.

Ugens trailer
21. mar. 2024

Alien: Romulus

Gys og gådefuld spænding er tilbage i højsædet i traileren til Alien: Romulus, hvis idé stammer fra en skrottet scene i James Camerons Alien 2.

Ugens trailer
21. feb. 2024

The Son and the Moon

Da instruktøren Roja Pakari får konstateret kræft under sin graviditet, går hun på opdagelse i sin iranske baggrund i dansk dokumentar, der vises på Cph:Dox.

Ugens trailer
15. feb. 2024

Livet og andre problemer

Humoristisk trailer til dokumentar om giraffen Marius’ skæbne og livets store spørgsmål viser Max Kestner tilbage i fineste form.

Ugens trailer
07. feb. 2024

Hammarskjöld

Sveriges store stjerne Mikael Persbrandt spiller den idealistiske FN-generalsekretær med mystisk skæbne i Per Flys kommende drama om Dag Hammarskjöld.

Ugens trailer
06. feb. 2024

Jagtsæson 2: I medgang og modgang

Efterfølger til populær komedietager pis på bryllupskaosset, og traileren lover endnu flere løsslupne ulækkerier end forgængeren.

Ugens trailer
01. feb. 2024

Glemt kærlighed og en sprække i havet

Sangeren Oh Land har sin første hovedrolle over for Simon Sears i sci-fi-kærlighedsdramaet For evigt, som er instrueret af manden bag Danmarks Sønner, Ulaa Salim.

Ugens trailer
11. jan. 2024

Amy Winehouse genopstår i biopic

Ny film om det elskede ikon fra instruktøren af Nowhere Boy får skuespiltalentet Marisa Abela til at ligne den britiske diva på en prik.

Ugens trailer
02. jan. 2024

Min elskede er en zombie

Afdøde Oslo-borgere vækkes til live i filosofisk horrorfilmatisering af Håndtering af udøde, som er skrevet af forfatteren bag Lad den rette komme ind.

© Filmmagasinet Ekko