Ugens trailer

1 - 12 ud af 363
Ugens trailer
21. feb. 2020

Westworld – sæson 3

Der er storladen musik og slagkraftige replikker i HBO-serien, hvor de menneskelige robotter forbereder et opgør med deres skabere.

Ugens trailer
19. feb. 2020

The Plot Against America

David Simon – skaberen af mesterværket The Wire – er tilbage med en miniserie, hvor et fascistisk USA er styret af galopperende jødehad.

Ugens trailer
12. feb. 2020

The French Dispatch

Wes Anderson byder på billedskøn nostalgi og skæv humor i sin stjernespækkede film om amerikanske journalister på en fransk avis i det 19. århundrede.

Ugens trailer
07. feb. 2020

The Jesus Rolls

John Turturro er tilbage som den lillaelskende og excentriske bowlingentusiast fra The Big Lebowski i en stjernespækket spinoff-film, der er inspireret af fransk sexkomedie.

Ugens trailer
29. jan. 2020

En helt almindelig familie

Mikkel Boe Følsgaard kæmper for at være den bedst mulige far som transkønnet kvinde i debutspillefilmen af talentfuld Ekko Shortlist-instruktør.

Ugens trailer
27. jan. 2020

The Undoing

Susanne Bier dykker langt ned i de mørke dybder i stjernespækket HBO-miniserie, hvor Nicole Kidman og Sofie Gråbøl mødes om et dødsfald.

Ugens trailer
21. jan. 2020

Krudttønden

Det største terrorangreb på dansk jord i nyere tid bliver filmatiseret af instruktøren Ole Christian Madsen, som kendte et af Omar el-Husseins ofre.

Ugens trailer
14. jan. 2020

Kød & blod

Nyt instruktørtalent står bag et dansk mafiadrama, hvor Sidse Babett Knudsen giver den som kriminel matriark.

Ugens trailer
08. jan. 2020

Vores mand i Amerika

Ulrich Thomsen spiller autentisk helt, der forrådte Danmark for at redde verden fra Hitler, i hæsblæsende drama af Christina Rosendahl.

Ugens trailer
02. jan. 2020

A Quiet Place Part II

Verden er igen blot en enkelt lyd fra total ødelæggelse i fortsættelsen af den kritikerroste gyser-succes.

Ugens trailer
12. dec. 2019

Curb Your Enthusiasm – sæson 10

Larry David er tilbage med endnu flere muntre pinligheder i tiende sæson af komedieserien, der har gæstestjerner og store vedhæng på programmet.

Ugens trailer
05. dec. 2019

32

Ekko Shortlist Awards-værterne Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag er tilbage med ny sæson af deres hyldede ungdomsserie, hvor voksenlivet banker på med børn i horisonten.

© Filmmagasinet Ekko