24. okt. 2018

Bird Box

Foto | Merrick Morton

Susanne Bier kaster sig ud i skræmmende sci-fi sammen med Sandra Bullock og John Malkovich i Netflix-film, der får premiere 21. december.

Susanne Bier er kendt for menneskelige dramaer som Brødre, Efter brylluppet og Oscar-vinderen Hævnen.

Hendes forsøg på engelsk med Things We Lost in the Fire fra 2007 og særligt Serena fra 2014 har ikke været voldsomt succesfulde. Men efter hittet med krimiserien Natportieren er hun nu klar igen – og endda i en helt ny genre!

Bird Box foregår i en verden, der øjensynligt er blevet overtaget af mystiske og usynlige væsner.

Sandra Bullock spiller hovedrollen som en mor, der i traileren ses panisk formane sine børn om, at de ikke må fjerne deres bind for øjnene. Der er nemlig noget dødbringende i luften, som man kan høre, men helst ikke skal se!

På rollelisten finder man også stjerner som John Malkovich og Sarah Paulson, så det er et stærkt hold, Susanne Bier har samlet til sit sci-fi-gys.

Mens det ikke skorter på stjerner foran kameraet, er også manuskriptforfatteren lidt af notabilitet. Eric Heisserer blev Oscar-nomineret for sit manuskript til Denis Villeneuves sci-fi-film Arrival, og han har tilsyneladende tilført den samme stemning af lurende fare i Bird Box.

Der er dog også action-sekvenser i traileren til filmen, som får premiere på Netflix og i udvalgte biografer 21. december.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko