06. mar. 2019

Game of Thrones

Foto | Helen Sloan

Ottende og sidste sæson af tidens største serie lægger an til tv-historiens vildeste slag med ildspyende drager og dansk deltagelse.

I otte år af vores liv har folk og fæ i Westeros smedet rænker og dræbt deres modstandere på voldsomste vis.

Men nu nærmer afslutningen på tidens største serie, fantasy-dramaet Game of Thrones, sig med hastige skridt. Og det bliver med noget af en kulmination.

Første trailer til den populære HBO-serie er blevet offentliggjort, og det skorter hverken på ildspyende drager eller store ord.

”Jeg lovede at kæmpe for de levende. Jeg har tænkt mig at holde det løfte,” siger ridderen Jaime Lannister, der spilles af danske Nikolaj Coster-Waldau.

Al hjælp bliver nok også nødvendig, hvis den dybfrosne fjende bestående af White Walkers skal besejres. De brød som bekendt gennem Muren i slutningen af syvende sæson, og nu skal kampen om liv og død stå.

I traileren møder vi også resten af hovedpersonerne i Game of Thrones. Det starter hos unge Arya Stark, der er på togt for at få blodhævn over sine mange fjender. Vi møder også Sansa Stark, Jon Snow og Daenerys Targaryen, der har mere travlt med at forberede sig til det store slag med de udøde.

Ottende sæson består kun af seks afsnit, som til gengæld er af spillefilmlængde og den nok største tv-produktion nogensinde. Skuespillerne har fortalt, at den store kampscene er af episke proportioner, og ud fra traileren at bedømme tror man dem!

Endegyldigt sidste sæson af Game of Thrones får premiere på HBO Nordic den 15. april.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko