12. sep. 2018

Happy Ending

Foto | Rolf Konow

Hella Joof er tilbage med ny komedie, hvor Kurt Ravn og Birthe Neumann udforsker livet som senior-singler med alt, hvad det indebærer.

Hvordan går man på dates og sender frække selfies, når man næsten er nået til guldbrylluppets 50 års ægteskab?

Det finder Kurt Ravn og Birthe Neumann ud af i Hella Joofs komedie Happy Ending, der netop har fået sin første trailer.

De to spiller ægteparret Peter og Helle, der har været gift i 49 år. Hun længes efter endelig at se mere til sin mand, der er arbejdsnarkoman. Men da han kommer hjem fra sin sidste arbejdsdag før pensionen, er det med beskeden om, at han har brugt hele deres opsparing på et nyt eventyr – han vil være vinimportør!

Men det værste er, at han også vil afsøge nye muligheder i privatlivet, så pludselig skal de begge starte forfra i livets efterår.

”Han kunne have byttet dig ud med en eller anden 43-årig, der strutter alle steder,” trøster Helles veninde i traileren, der med højt tempo, humør og musik samt en blå Viagra-pille viser, at det grå guld stadig er friske på sjov og ballade.

Filmener ligesom Hella Joofs seneste, All Inclusive fra 2014, skrevet af manuskriptforfatter Mette Heeno, der også stod bag tv-serien Bedre skilt end aldrig, som Joof ligeledes instruerede.

Happy Ending får biografpremiere 25. december.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko